Veikkausvihje

Koronan riivaamassa (urheilu)maailmassa ovat mielenkiintoiset urheilutapahtumat harvassa, mutta Sydneyn paikallispeli A-Leaguessa lauantaina aamupäivällä Suomen aikaa on ehdottomasti sellainen. Sydney FC on saatu mielestämme hieman turhan suureksi suosikiksi paikallismatsiin, ei WS Wanderers mikään toivoton nippu ole. Parhaan odotusarvon tarjoaa tasapeli, jolle Eaglebet tarjoaa hyvää kerrointa 3.45.

Ei vielä tiliä? Eaglebet tarjoaa Veikkausvihjeet.comin lukijoille normaalia suurempaa 101% tervetulobonusta 125€ saakka! Erikoisedun saat haltuusi klikkaamalla alta.

Tyhjät lehterit Sydneyssa

Australian A-League tiedotti viikolla, että loput kauden 2019-20 Hyundai A-Leaguen otteluista pelataan tyhjille katsomoille. Tämä koskee myös yhtä runkosarjan loppukauden kohokohtaa, lauantaina pelattavaa Sydneyn paikallisottelua  Western Sydney Wanderers – Sydney FC.

Vierasjoukkue Sydney FC on marssimassa kohti runkosarjan voittoa, mutta ei sarjakärki ihan timanttisessa vireessä ole viime aikoina ollut. Huomionarvoista toki on, että FC on kauden aikana kärsinyt tähän mennessä vasta kaksi tappiota. Molemmat ovat tulleet juuri paikallisvastus WS Wanderersia vastaan. Edellisestä kolmesta ottelusta FC on napannut vain neljä pistettä. Myös kauden kuumin maalintekijä Adam le Fondre on jätetty nuolemaan näppejään, mutta puolustuksen osalta FC on edelleen ollut täyttä rautaa.

WS Wanderers puolestaan on pelannut melko vaatimattoman voiton. Runkosarjan kääntyessä loppua kohden joukkue on kuitenkin löytänyt hieman parempaa virettä. Viidestä edellismatsista on tullut kaksi voittoa ja kaksi tasuria. Wanderers on voittanut kauden kaksi aiempaa ottelua isoveljeään vastaan ja vaikuttaisikin, että otteluparissa henkinen yliote on jostain syystä juuri Bankwest Stadiumin isännillä.

Sydney FC on joukkueista selvästi nimekkäämpi ja myös laadukkaampi, mutta paikallispeleissä “pikkuveli” on ollut tähän asti loistava. Eiköhän lauantainakin tasainen matsi nähdä, jossa on hyvin vaikea nähdä FC:n nousevan vedonlyöntimarkkinoiden odottamaksi lähes 50% suosikiksi. Oudossa tilanteessa tyhjille lehtereille pelattava ottelu lienee hieman keskivertoa varovaisempi koitos, mikä nostaa myös tasapelin todennäköisyyttä entisestään.

Veikkausvihje

Aloitetaan viikonloppu oikein maistuvalla tasurihaulla A-Leagueen. Eaglebetin kova kerroin 3.45 kelpaa mainiosti hiljaisen peliviikonlopun täytteeksi.


Comments