Veikkausvihje

Belshyna ja FC Minsk kohtaavat Valko-Venäjän pääsarjan viikonlopun viimeisessä ottelussa sunnuntaina. Vieraat ovat tottakai ottelun suosikkeja, mutta nyt jos koskaan sarjanousija Belshynalla on saumat aloittaa kautensa positiivisissa merkeissä. Olisimme yllättyneitä jos molemmat joukkueet eivät maalinteossa onnistuisi, joten peleihin nostetaan molempien osuminen vähintään kerran Coolbetin tykkikertoimella 1.85.

Ei vielä tiliä?  Nappaa kympillä 50€ pelirahaa Coolbetille klikkaamalla tili auki alta!

Mihin rengasjoukkueella riittää?

Bobruiskin teollisuuskaupungista ponnistava FC Belshyna nousi pienen sukelluksen jälkeen täksi kaudeksi sinne minne perinneseura kuuluukin, eli Valko-Venäjän pääsarjaan. Ykkösliigan voitto tuli vakuuttavaa tyyliin ja autonrenkaistaan tutuksi tullut kaupunki saakin jälleen jännittää pääsarjafutista. Entinen menestysseura on liikkeellä ihan kelvollisella, joskin melko tasapaksulla, ryhmällä. Säilyminen olisi ihan kelpo suoritus, mutta iskun paikka on nimenomaan sarjan alussa.

Isäntien päävalmentaja Vitali Pavlovilla on käytössään jonkin verran viime kautta vahvempi nippu, mutta mitään sen suurempia hankintoja joukkue ei ole tehnyt. Selkeästi Belshyna leirissä halutaankin ensin katsoa, mihin asti nousun varmistaneella rungolla päästään. Resursseja rengasjoukkueelta kyllä löytyy, mutta mitenkään huono ei nykyjoukkuekaan ole. Vedonlyöntikertoimissa kotijoukkue on asetettu jopa yllättävänkin suureksi altavastaajaksi kauden avausotteluun, sillä materiaali ei ole mitenkään oleellisesti FC Minskiä heikompi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.00
3.20
2.20
3.00
3.10
2.25
2.95
3.10
2.23

FC Minsk puolestaan on vahvistunut muutamalla erittäin laadukkaalla pelaajalla. Pääkaupungin kakkosjoukkue onkin yksi potentiaalisista menestyjistä tällä kaudella, takuuvarmasti vieraat ovat ainakin parempia kuin viime kauden pettymykseen päättynyt alemman keskikastin suoritus. Tasaisesti sarjan pohjalta ylöspäin noussut joukkue voisi ainakin materiaalin puolesta mielestämme taistella sarjan ylemmän puolikkaan sijoitukista, mutta Vysshaya-liiga jos joku on toki äärimmäisen vaikea ennakoitava.

Veikkausvihje

Etukäteen houkuttelevimmat pelivalinnat löytyvät maalimääristä. FC Minsk on laadukkaampi joukkueista ja osuu käytännössä lähes kerran kerrasta tässä ottelussa. Belshyna on kuitenkin nähdäksemme hieman aliarvostettu, varsinkin kauden alussa nousijajajoukkueella on ihan täydet saumat kiusata isompiaan. Nostetaan peleihin siis molempien onnistuminen maalinteossa vähintään kerran. Coolbet tarjoaa kohteeseen mainiota kerrointa 1.85.


Comments