Veikkausvihje

Suomen ylpeys ENCE jatkaa taivaltaan Counter Striken huippukovassa ESL Pro Leaguessa sunnuntaina. GODSENT on kelpo joukkue, mutta kyllähän ENCE tässä matsissa nousee varsin selväksi suosikiksi. Lähes kaksi kertaa kolmesta voittava ENCE on yksi alkuvuoden parhaista vedonlyöntikohteista 888sportin huippukertoimella 1.75.

Uusi pelaaja? 888sport tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka erittäin helpolla kierrätyksellä! Klikkaa tili etuineen haltuun alta.

Joko nyt ENCE?

Suomalainen Counter Striken pioneeri ENCE pelasi perjantaina erinomaisen ottelun tanskalaista huippujoukkue Astralista vastaan. Juutit veivät lopulta voiton kartoin 2-1, mutta ottelu näytti vahvasti todeksi sen, että ENCE on tulossa. Me olemme olleet ESL Pro Leaguen alussa vahvasti ENCE:n kelkassa ja nyt näyttää siltä, että samaa tuottavaa linjaa on syytä jatkaa.

ENCE näytti jo ESL Pro Leaguen toisessa ottelussa Team Vitalitya vastaan, että suomalaisnipulla on edelleen paljon annettavaa CS:GO-maailmalle. Heikon alun jälkeen peli loksahti paikalleen ja samaa vapautuneempaa tekemistä nähtiin myös Astralista vastaan. Kapteeni Aleksi “allu” Jalli on osoittanut olevansa edelleen yksi oman alansa maailman parhaista ja myös tukea alkaa tulla enemmän.

Sunnuntaina iltapäivästä vastaan asettuu sekajoukkue GODSENT. Ruotsalaistaustainen organisaatio on uudistunut viime vuoden lopulla täysin ja tekeminen on vielä pahasti vajaata. ESL Pro Leaguen GODSENT aloitti lupaavasti, mutta sittemmin meno on taantunut. Monikansallisen joukkueen parasta antia on ollut in-game leader “kRYSTAL” Kevin Amendin lisäksi suomalaisen tukipelaaja Jesse “zehN” Linjalan otteet. Kaikki kunnia zehN:lle, mutta kyllähän tämä kertoo myös koko joukkueen tasapaksuudesta.

Veikkausvihje

Nyt jos koskaan on ENCE elämänsä tilaisuuden edessä. Raaka-arviomme suomalaisjoukkueen voitolle pelkästää laatueron perusteella on lähes kaksi kertaa kolmesta. Vaikka tätä pehmustaisi reilumminkin, tarjolla on silti yksi alkuvuoden parhaista pelikohteista. 888sport tarjoaa ainakin vielä ENCE:n voitosta kerrointa 1.75, joka on täysin ohittamaton tarjous.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments