Veikkausvihje

Perth Glory ja Western United kohtaavat maanantaina Australian A-Leaguen jälkimmäisessä ottelussa. Glory on toki joukkueista parempi, mutta WU on selkeästi paremmassa vireessä, eikä mielestämme mitenkään niin suuri altavastaaja kuin mitä vedonlyöntikertoimet ennakoivat. Vierasjoukkueen puolen maalin tasoitus tuo lunastuksen jo tasurillakin ja Unibetin huippukerroin 2.55 nouseekin alkuviikon parhaaksi pelikohteeksi.

Uusi pelaaja? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti ja antaa vielä kaupantekijäisiksi 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili etuineen auki alta.

Gloryn kurimus jatkuu?

HBF Parkin kotijoukkue Perth Glory on kadottanut vireensä kauden kääntyessä lopuilleen melko täydellisesti. Jossain vaiheessa joukkue näytti täysin varmalta mitalistilta, mutta viime aikoina kyyti on ollut kylmää. Voittoa ei ole tullut neljään otteluun ja tappiot Newcastlelle ja Melbourne Citylle ovat entisestään tukaloittaneet Gloryn tilannetta. Nyt olisi periaatteessa lähes pakko napata täysi potti, mutta nykyvireistä Unitedia vastaan se ei tule olemaan helppoa.

Western United hakee isäntien tapaan paikkaa pudotuspeleissä. WU on löytänyt kauden ratkaisuhetkillä huiman vireen, joukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan käsittämättömällä maalierolla 11-3. Varsinkin Adelaidesta napattu 5-1 voitto edelliskierroksella oli todella vahva työnäyte. Juuri nyt Western United vaikuttaakin selvästi parhaalta veikkaukselta nappaamaan viimeisen paikan pudotuspeleissä.

Western United ei ole tunnettu minään maalikoneena, joten viime aikojen onnistumiset ovat yllättäneet lähes kaikki. Vedonlyöntimarkkinat eivät vierasjoukkueeseen tunnu luottavan vieläkään, joten Unitedin puolelta on myös tarjolla mahtavia kertoimia. Ei joukkue nykyvireessään voi vieraskentälläkään olla niin suuri altavastaaja, kuin mitä markkinat tuntuvat arvioivan. Tyhjät lehterit tasoittavat tilannetta entisestään.

Veikkausvihje

Hyvävireinen Western United nappaa ottelusta pisteen meidän arviomme mukaan noin 45% ajasta. Kun tarjolla on jopa yli 2.50-tasoisia kertoimia vieraiden puolen maalin tasoitukselle, pelivalinta on selviö. Unibetin tarjous on markkinoiden paras, 2.55 on sen luokan kerroin että pelipäätöstä ei tarvitse kauaa miettiä.


Comments