Veikkausvihje

Suomalaisjoukkue ENCE päättää Counter Striken surullisesti sujuneen ESL Pro Leaguen lohkovaiheen tiistaina, kun vastaan asettuu lupaavia otteita esittänyt ruotsalaisryhmä NiP. NiP on tällä hetkellä joukkueista paljon parempi ja sillä on myös paljon enemmän pelattavaa viimeisessä ottelussa. Nostetaan vihjeeksi ruotsalaisten reilumpi voitto avauskartassa, NiP -2.5 on erinomainen haku Fastbetin kovalla kertoimella 1.83.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

ENCE syöksyssä

Me olimme varovaisen positiivisia ENCE:n suhteen ennen sunnuntain ottelua GODSENT:ä vastaan. GODSENT ei tätä ennen ollut voittanut karttaakaan ESL Pro Leaguen otteluissa, mutta niin vain ruotsalaispohjainen joukkue murskasi lopulta ENCE:n ratkaisevassa kartassa. ENCE oli toki lähellä voittoa jo aiemmin, kun toisena karttana pelattu Nuke venyi aina jatkoajalle.

Viimeisenä pelattu perinteikäs Dust2 olikin sitten surullista katseltavaa, ainakin jos asiaa peilaa ENCE:n vinkkelistä. 16-4 numerot olivat surkea päätös siihen asti tasaiselle ottelulle. Tulos tiesi samalla sitä, että ENCE:n tappioputki venyi entisestään. Joukkueen edellinen voitto on tammikuun alkupuolelta. Väistämättä ruma putki herättää myös isompia kysymyksiä joukkueen ympärillä. Miehistövaihdokset saattavat tulla kyseeseen paljon toivottua nopeammin.

Vastaan asettuva NiP (Ninjas in Pyjamas) on ollut paljon positiivisempi ilmestys ESL Pro Leaguen(kin) aikana. Maailmanrankingissa joukkue on asemoitunut top-10 tuntumaan jo pidemmän aikaa, tällä hetkellä tarkka sijoitus on 12. Vertailun vuoksi ENCE löytyy kyseiseltä listaukselta kymmenen pykälää alempaa.

NiP on tässä turnauksessa voittanut GODSENT:n (2-0), Spiritin (2-0) ja Astraliksen (2-0). Team Vitality sentään oli sunnuntaina ruotsalaisjoukkuetta parempi puhtaasti 2-0. NiP on kuitenkin edelleen jopa A-lohkon kärjessä, joten mahdollisimman reilu voitto on lohkovoiton kannalta tärkeä asia. Nykyvireessään tämän ei pitäisi vaatia ruotsalaisjoukkueelta kuin normaalitason suorituksen.

Veikkausvihje

NiP siis tarvitsee ottelusta voiton, ENCE pelaa ainoastaan kunniasta. NiP on tällä hetkellä niin paljon edellä, että eiköhän voitto kirjata pyjama-asuisten ninjojen nimiin. Nostetaan vihjeeksi avauskarttaan NiP -2.5, jolle Fastbet tarjoaa hienoa kerrointa 1.83.


Comments