Veikkausvihje

Ruotsin 1. divisioonan joukkueet jatkavat valmistautumista uuteen kauteen, joskin kauden kohtalo on hyvin epäselvä. Landskrona isännöi näillä näkyminen kuitenkin keskiviikkona Torns IF:ä ottelussa, joka on ainakin paperilla erittäin viihdyttävä. Peleihin nostetaan yli 3.5 maalia Unibetin kärkikertoimella 2.15.

Uusi pelaaja? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti ja antaa vielä kaupantekijäisiksi 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili etuineen auki alta.

BoIS hakee nousua

Landskrona oli vähällä nousta viime kauden päätteeksi Superettaniin, mutta lopussa ei sitten kuitenkaan ihan riittänyt. Mikäli 1. divisioonan saadaan jossain vaiheessa käyntiin, BoIS on tälläkin sesongilla yksi suurimmista nousijasuosikeista. Perinneseuran paikka olisi resurssien puolesta paljon korkeammalla ja kyllähän Billy Magnussonin miehistössä on jälleen tälle tasolle todella paljon laatua.

Koronavirus on sekoittanut kauden alkua oikein kunnolla ja tällä hetkellä 1. divisioonan ensimmäiset ei-perutut pelit ovat huhtikuun puolivälissä. Ei olisi isokaan yllätys, mikäli lisää kierroksia peruttaisiin. Harjoitusmatseja kuitenkin ainakin yritetään viedä läpi suunnitellusti. Keskiviikon treenipeliin piskuista Torns IF:ä vastaan Landskrona pääsee todella selvänä suosikkina.

Ei Torns silti mikään pisteautomaatti tule kauden aikana olemaan sekään. Richard “Kalle” Ringhovin joukkue on pelannut monta erinomaista harjoitusottelua. Viimeksi lauantaina joukkue kävi voittamassa IFK Malmön vieraissa 2-3. Muutenkin Tornsin ultrahyökkäävä pelityyli on tuonut yllinkyllin viihdettä harjoituskauden aikana. Kuuteen treenimatsiin Torns on tehnyt 15 ja päästänyt 10 osumaa.

Veikkausvihje

Landskrona on vedonlyöntikertoimissa saatu todella selväksi suosikiksi keskiviikon otteluun. Lopullisiin voimasuhteisiin on kuitenkin vaikea ottaa kantaa, varsinkin kun myös kokoonpanot ratkeavat vasta aivan ottelun alla. Jätämmekin valtavan analyysiriskin vuoksi matsin 1×2-vedot suosiolla muille.

Turvallisesti voi kuitenkin ennustaa myös keskiviikon ottelun olevan erittäin viihdyttävä ja todennäköisesti myös maalirikas. Yli 3.5 maalia nousee hieman todennäköisemmäksi lopputulokseksi, joten Unibetin komea kerroin 2.15 kelpaa vähintään viihdevedon ominaisuudessa kupongille.

 


Comments