Veikkausvihje

Yksi harvoista käynnissä olevista jalkapallosarjoista on Valko-Venäjän pääsarja. Toinen pelikierros käynnistellään perjantaina Torpedo Zhodinon ja nousija Belshina Bobruiskin ottelulla. Tasoero on paperilla kova, mutta juuri alkukaudesta rengasjoukkue Belshinalla on iskun paikka. Yli 2.5 maalia vaikuttaa etukäteen selvästi parhaalta pelivalinnalta potentiaalisesti runsasmaaliseen otteluun ja Coolbetin hieno kerroin 1.82 napataankin talteen jo hyvissä ajoin.

Ei vielä pelitiliä? Nappaa kympillä 50€ pelirahaa Coolbetille klikkaamalla tili auki alta!

Zhodino torpedoi Beshinan?

Kotijoukkue Zhodino Torpedo sai varsin mukavan alun uudelle sarjakaudelle Valko-Venäjän Valioliigassa, tai paikallisittain Vysshaya Ligassa, kun se voitti avauskierroksella Shaktyorin. Ennen kautta pelatuissa cupin tuplaotteluissa Torpedo hävisi molemmat osat juuri Shaktyorille, joten tulos oli varmasti mieluisa. Torpedo on pääsarjan ylempää keskikastia materiaalinsa puolesta.

Viime kaudella Torpedo jäi lopulta sarjassa kuudenneksi. Parempaankin oli eväitä, mutta kolme perättäistä tappiota kolmeen viimeiseen otteluun vesitti kaikista kunnianhimoisemmat toiveet. Viime kauden lopulla joukkueen ongelmaksi muodostui vuotava puolustus ja eiköhän tälläkin sesongilla Yuri Puntuksen miehistö ole sieltä viihdyttävämmästä päästä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.56
3.65
5.10
1.57
3.80
5.00
1.56
3.80
4.85

Vierasjoukkue Belshina Bobruisk nousi jälleen täksi kaudeksi pääsarjaan majailtuaan sitä ennen kolme kautta divarin puolella. Valmistavien otteluiden perusteella rengaskaupungin joukkue oli meidän(kin) papereissamme merkattu potentiaaliseksi mustaksi hevoseksi alkukaudesta. Avausmatsin perusteella Belshinaan lienee kuitenkin syytä suhtautua melkoisella varauksella.

Belshina aloitti sarjan 1-3 kotitappiolla FC Minskiä vastaan. Tulos nosti jälleen esiin Belshinan vuotavan puolustuksen, joka koitui joukkueen kohtaloksi jo aiemmalla vierailulla pääsarjassa. Maalintekovoimaa joukkueesta kuitenkin jonkin verran löytyy, jos Belsina lienee tälläkin kaudella yksi sarjan runsasmaalisimmista joukkueista.

Veikkausvihje

Kyllä näistä lähtökohdista ottelun maaliodottama melko korkeaksi nousee. Vihjeeksi nostetaankin yli 2.5 maalia, jolle Coolbet tarjoilee ainakin vielä toistaiseksi oikein maistuvaa kerrointa 1.82.


Comments