Veikkausvihje

Kalmar ja Jönköpings pelaavat torstaina harjoitusottelun, jossa tasoero on melkoinen. Kalmarin viime kausi Allsvenskanissa oli vaikea, mutta ainakin treenimatsien perusteella nyt meno on aivan toisennäköistä. Jönköpings kuuluu sarjatasoa alempana Superetttanin laatujoukkueisiin, mutta tässä tapauksessa taitaa olla vain hopeaa luvassa. Haetaan hieman korkeampaa lunastusta isäntien vähintään kahden maalin voitolle, jolle 888sport tarjoaa hienoa kerrointa 2.30.

Uusi pelaaja? 888sport tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka erittäin helpolla kierrätyksellä! Klikkaa tili etuineen haltuun alta.

Tyhjät lehterit Gastenilla

Koronaviruksen vuoksi myös tämä harjoitusottelu pelataan tyhjille katsomoille. Samasta syystä myös joukkueiden valmistautuminen uuteen kauteen on ollut melkoista soutamista ja huopaamista. Kalmar pääsi kuitenkin viime viikolla myös treenimatsin makuun, kun kotiottelussa kaatui Allsvenskanin keskikastin Örebro puhtaasti 4-1. Myös nämä joukkueet ovat kerenneet jo kevään aikana kohtaamaan kerran, kun kuun alussa Kalmar oli Ruotsin Cupissa parempi selvästi luvuin 5-0.

Ylipäänsä Kalmarin tekeminen on ainakin viime viikon treenimatsin perusteella huomattavasti synkkää viime kautta parempaa. Toki harjoitusottelut ovat vain harjoitustapahtumia, mutta ainakaan peli-ilmeen puutteesta ei Kalmaria voi alkukauden perusteella syyttää. Kokeneen päävalmentaja Nanne Bergstrandin paluu joukkueen peräsimeen loppuvuodesta on selvästi tehnyt hyvää Kalmarille myös henkisesti.

Jönköpings pelasi kelpo kauden viime vuonna Superettanissa, mutta lopulta nousukarsinnatkin jäivät haaveeksi. Södra keikkui muutama viikko ennen sarjan päätöstä jopa ykkösenä, joten jääminen puille paljaille oli varmasti pettymys. Perustasoltaan Jönköpings on tälläkin kaudella sarjan parempaa kastia, mutta kyllä noususta taisteleminen jälleen vaatisi myös pientä ylisuorittamista.

Södra ei valmistavissa otteluissaan ole ainakaan vielä vakuuttanut. Cup meni miten meni ja viikonloppuna tuli kuokkaan Häckeniltä rumasti 6-1. Vaikka olot ovat kaukana “normaalista” tällä hetkellä, kyllä Kalmar tässäkin matsissa mielestämme lähes kahden maalin kotisuosikiksi nousee.

Veikkausvihje

Kuten mainittua, joukkueiden edellinen ottelu päättyi 5-0 murskajaisiin cupissa. Tasoero on suuri myös torstaina, joten kyllä me laitamme lanttimme uutta nousua hakevan Kalmarin puolelle. Vähintään kahden maalin kotivoitto saa 888sportilta hyvän kertoimen 2.30.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments