Veikkausvihje

Minskin Stadion Torpedolla pelataan lauantaina herkullinen paikalliskamppailu. Dinamo hävisi yllättäen avausottelunsa, mikä on nostanut mukavasti myös vierasjoukkueen kertoimia. Dinamo on edelleen paikalliskaksikosta huomattavasti parempi ja Coolbetin edukseen erottuva kärkikerroin 2.20 vierasvoitosta kelpaa ehdottomasti mukaan viikonlopun peleihin.

Ei vielä pelitiliä? Nappaa kympillä 50€ pelirahaa Coolbetille klikkaamalla tili auki alta!

Dinamo palaa voittokantaan?

Minskin joukkueista Dinamo lähti jälleen uuteen kauteen Valko-Venäjän pääsarjassa selvästi kovemmin odotuksin. Viime ajat ovat olleet Dinamolle vaikeita ja synkkä edelliskausi haluttaisiin varmasti unohtaa nopeasti. Myös kautta edeltäneessä cupissa joukkue jäi selvästi sarjan suurseuran BATE:n jalkoihin. Lisää bensaa kritiikin liekkeihin heitti sarjan avausottelun tappio nousijajoukkue Rukhille Dinamo Stadionilla.

Dinamo uudistui täksi kaudeksi varsin selvästi ja nyt isoin kysymys taitaakin kuulua, milloin homma alkaa toimia. Avausmatsissa nähtiin talvihankinnoista avauskokoonpanossa peräti seitsemän uutta hankintaa ja samaa on luvassa myös lauantaina. Vieraiden kannalta mielenkiintoisin kysymys tottakai kuuluu, josko nuori keskikenttätaituri Ivan Bakhar nähdään paikallisottelun avauskokoonpanossa entistä seuraansa vastaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.40
3.12
2.11
3.40
3.05
2.10
3.40
3.05
2.10
3.25
3.15
2.10
3.20
3.10
2.05

Siinä missä Dinamon alku kauteen oli suorastaan surkea, FC Minsk aloitti oman sesonkinsa mainiosti. Andrey Razinin miehistö haki selvän 3-1 vierasvoiton Belshinasta. Tulos oli tosin varsin yllättävä, sillä FC on materiaaliltaan heikohko nippu ja varsinkin vierasmatsit ovat olleet jo pitkään melkoista taaperrusta. Tuloksesta iso osa kuuluu myös nousija-Belshinan heikkoudelle, rengaskaupungin joukkue oli selvästi odotuksiamme huonompi avausottelussa.

FC Minsk on kaikesta huolimatta edelleen tästä kaksikosta selvästi heikompi, vaikka avauskierroksen tulokset muuta väittävät. Luvassa on todennäköisesti vähämaalinen vääntö, jonka voittamiseen ei montaa osumaa tarvi. Pelin henki lienee pitkälti se, että taitavampi Dinamo pitää palloa ja FC pyrkii puolustamaan tiiviisti. FC Minsk ei ole tätä ottelua voittanut yhdeksään vuoteen, eikä niin taida käydä tälläkään kertaa.

Veikkausvihje

Me annamme laadukkaammalle Dinamolle uuden mahdollisuuden. Coolbetin kärkikerroin 2.20 on sen verran hyvä tarjous, että se on syytä poimia talteen jo hyvissä ajoin ennen lauantain kuumaa paikallistaistoa.


Comments