Veikkausvihje

Neman Grodno ja FK Vitebsk kohtaavat Valko-Venäjän Valioliigan alakastin ottelussa sunnuntaina. Neman on joukkueista hieman parempi, mutta lähtökohdat ovat kuitenkin todella tasaiset. Ennakkoon vähämaalisessa ottelussa pistejako ei yllättäisi lainkaan, joten Coolbetin edukseen erottuva kerroin 3.35 nostetaan myös veikkausvihjeeksi kierroksen päätömatsiin.

Ei vielä pelitiliä? Nappaa kympillä 50€ pelirahaa Coolbetille klikkaamalla tili auki alta!

Alakastin taisto

Neman Grodnon ja Vitebskin ottelu ei urheilullisessa mielessä ole kierroksen kohokohtia. Kovaa taistelufutista onkin sitten tarjolla sekin edestä. Molemmat joukkueet tullevat taistelemaan tälläkin kaudella mielummin putoamista vastaan kuin korkeimmista sijoista. Viime kaudella Neman oli sarjassa kymmenes, Vitebsk puolestaan vältti putoamiskarsinnat vaivaisella pisteen erolla.

Neman on joukkueista hieman laadukkaampi ja kotietu tekee siitä noin 40% kotisuosikin otteluun, kenties karvan ylikin. Avauskierroksen vierastappio Islochille oli kuitenkin jälleen varsin vaatimaton esitys ja varsinkin isäntien hyökkäyspeli vaikuttaa jälleen olevan syväjäässä. Asenteesta Neman saa kuitenkin täydet pisteet, sillä joukkue taisteli hienosti yli puolet ottelusta vajaamiehisenä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.20
3.15
2.90
2.20
3.15
2.90
2.30
3.05
2.85
2.43
3.00
2.85
2.43
3.00
2.85

Vitebsk aloitti oman kautensa viime viikolla paremmin. Niukka voitto Gorodejasta tuli tosin vierasjoukkueen omalla maalilla. Isäntien tavoin myös Vitebskin suurin murheenkryyni taitaa tälläkin kaudella olla saamaton hyökkäyspeli. Varsinkin vieraissa Vitebsk on todella passiivinen ryhmä, joka lähtee hakemaan vieraspinnaa umpitiiviin puolustamisen kautta.

Neman on matalamaaliseen otteluun hienoinen suosikki, mutta tämä on myös vedonlyöntimarkkinoilla hinnoiteltu täysin oikein. Myös maalimäärät vaikuttavat olevan kohdillaan. Tasapeli sen sijaan on jäänyt hieman turhan vähälle huomiolle, erittäin matalan maaliodottaman ottelussa tasurin todennäköisyys nousee huomattavasti.

Veikkausvihje

Nostetaan vihjeeksi siis suora tasapeli. Coolbetin huippukerroin 3.35 poikkeaa mukavasti edukseen yleisestä markkinalinjasta, joka on asettunut hieman kolmen yläpuolelle.


Comments