Veikkausvihje

Valko-Venäjän suurseura BATE jatkaa kauttaan lauantain vierasottelulla Slavia Mozyria vastaan. BATE on todella runsasmaalinen joukkue, eikä avausottelun perusteella Slavia ole paljoa perässä. Yli 2.5 maalia on potentiaalisesti erittäin viihdyttävään otteluun mahtava pelivalinta Zulabetin huippukertoimella 1.80.

Ei vielä tiliä? ZulaBet on uusi vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa Veikkausvihjeet.comin lukijoille muhkeaa 100% vedonlyöntibonusta jopa 200€ saakka. Tarkemmat bonusehdot ja lisätiedot voit lukea ZulaBet-arvostelustamme. Edut saat haltuusi klikkaamalla alta.

Maalijuhlat Mazyrissa?

Valko-Venäjän pääsarjan kierroksen viihdyttävin ottelu saatetaan hyvinkin pelata Mazyrissa. Kotijoukkue Slavia tuli jo viime kaudella tunnetuksi viihdyttävänä joukkueena, jolla on jonkin verran tulivoimaa mutta vielä heikompi puolustus. Sama jatkui viime viikon avauskierroksella, kun Slavia kävi häviämässä Slutskille 3-1 ja kaupantekijäisinä toppari Igor Tymoniuk katseli punaista.

Mazyr on tälläkin kaudella potentiaalisesti todella runsasmaalinen joukkue. Joukkueen valmistavissa otteluissa nähtiin hurjasti osumia ja sarjan avauskierros vain vahvisti tätä kuvaa. Pelkästään omissa tuskin kuitenkaan soi lauantainakaan. Slavia iski yhdeksässä treenimatsissa hurjat 24 maalia ja varsinkin nuori Ghanalaistalentti Dennis Tetteh muodostaa selkeän uhan myös BATE:a vastaan.

BATE aloitti kauden tuloksellisesti surkeasti, kun joukkue hävisi Energetikille 3-1. Mekin olimme tuossa ottelussa maan suurseuran kyydissä. Tulos toki oli pelitapahtumien valossa erittäin kummallinen, sillä BATE vei matsia pääosin mielinmäärin ja loi myös valtavasti enemmän maalipaikkoja. Kauhean suurta painoarvoa emme avausottelulla antaisi, mutta selvää on että BATE ei vielä ole valmis varsinkaan puolustuspelin osalta.

BATE haluaa varmasti palauttaa kunnian nopeasti ja tyylillä. Eiköhän Kirill Alshevsky lähde tähänkin matsiin todella hyökkäävällä taktiikalla ja kokoonpanolla. BATE on normaalistikin varsin runsasmaalinen joukkue ja nykytilassa kenties vielä enemmän. Puolustus parantanee kauden mittaan, mutta ainakin alkukaudesta myös jätin oma verkko soinee tasaisesti. Toisaalta huippuvireisen Maksim Skavyshin myötä myös vieraiden hyökkääminen on ihan kelpo formussa.

Veikkausvihje

BATE on ottelun selvä suosikki, mutta jätetään vieraiden alakerran ongelmia myötä pieni sauma myös Slavialle. Ottelun ylivoimaisesti paras pelivalinta löytyy maalimääristä, maaliodottama nousee varsin lähelle kolmea osumaa. Zulabetin mahtikerroin 1.80 yli 2.5 maalille onkin kenties viikonlopun paras pelikohde.


Comments