Veikkausvihje

Evil Geniuses ja Swole Patrol kohtaavat CS:GO:n ESL Pro Leaguen matsissa maanantaina. Parhaat pelivalinnat vaikuttaisivat jälleen löytyvän altavastaajan puolelta, ei Swole Patrol missään nimessä ihan niin valtavasti ole perässä kuin mitä kertoimet ennakoivat. Tasoitukselliset vaihtoehdot ovat erinomaisia, mutta nyt haetaan isoa kalaa. Fastbetin huippukerroin 5.55 Swole Patrolin voitosta on ehdottomasti otettava pienellä mukaan alkuviikon vetoihin.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Jenkkien jäsentenvälinen

Etukäteen maailman ehdottomiin huippujoukkueisiin kuuluva Evil Geniuses taitaa olla monien papereissa käytännössä varma voittaja kolmanteen ESL Pro Leaguen otteluunsa. Olihan joukkue vielä puolisen vuotta sitten pikaisesti jopa maailman ykkösnippu ja edelleen se on pienestä laskusuhdanteesta huolimatta maailman top-10 kamaa. Meidän papereissamme tämä Pohjois-Amerikan lohkon matsi on kuitenkin paljon yleistä mielipidettä tasaisempi.

Swole Patrol, entinen eUnited, ei ole maailman isoissa sarjoissa tai turnauksissa (vielä) paljoa esiintynyt, mutta ainakin ESL Pro Leaguen kahden ensimmäisen ottelun perusteella potentiaalia on valtavasti. Ilman varsinaista taustaorganisaatio kilpaileva joukkue pääsi tähän kilpailuun lopulta vetäytyneen Renegadesin tilalle ja on näyttänyt ansaitsevansa kutsun täysin.

Swole Patrol on maailmanrankingissa vasta hyvin vaatimattomasti sijalla 56. Tässä turnauksessa joukkue on kuitenkin voittanut jo samaisen listan kutosen Liquidin puhtaasti 2-0 ja hävinnyt 100 Thieves -joukkueelle niukasti 1-2. Swole Patrol oli etukäteen koko lohkon “paperilla” selvästi heikoin joukkue, mutta jo pelatut pelit ovat osoittaneet erojen olevan minimaalisia.

Toinen jenkkinippu Evil Geniuses on maailmanrankingissa tällä hetkellä sijalla 8. Meno on ollut viime ajat nihkeää ja tässäkin turnauksessa taskussa on jo kaksi tappiota yhtä monesta matsista. Sekä 100 Thieves että Liquid kaatoivat entisen maailman ykkösjoukkueen 2-1.

Veikkausvihje

Swole Patrol on jo näyttänyt olevansa selvästi “tauluaan parempi”. Tokihan rutinoituneempi Evil Geniuses tässä suosikki on, muttei mitenkään niin iso kuin mitä kertoimet väittävät. Swole Patrolin puolesta on tarjolla myös hyviä tasoituksellisia kohteita, mutta me haemme suoraan isoa kalaa Fastbetin huippukertoimella 5.55.


Comments