Veikkausvihje

Suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen tähdittämä OG kohtaa ESL Pro Leaguen kolmannessa ottelussaan tiistaina G2:n. OG on tullut turnaukseen ryminällä ja voittanut molemmat ottelunsa. Ei se vailla mahdollisuuksia ole myöskään maailmanlistan kolmosta G2:ta vastaan. Paras pelivalinta on jälleen yli 2.5 karttaa, jolle Unibet antaa hienon kertoimen 2.00.

Uusi pelaaja? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti ja antaa vielä kaupantekijäisiksi 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili etuineen auki alta.

OG voittoputkessa

OG jatkoi sunnuntaina hienoja esityksiään ESL Pro Leaguessa kaatamalla etukäteen selkeänä suosikkina otteluun lähtenee mousesportsin 2-1. Miragessa tuli takkiin, mutta Train ja Inferno sujuivat OG:n kannalta kuin unelma. Kummassakaan kartassa maailmanlistan nelosella mousesportsilla ei ollut minkäänlaista palaa, joten OG on saanut mahtavan startin turnaukseen.

OG:n suomalaistähti Aleksib oli alussa kylmänä, mutta paransi muun joukkueen tavoin otteitaan loppua kohden. Tilastojen valossa suomalaisässä oli silti joukkueensa heikoin peluri ottelussa, mikä kertoo toisaalta myös erittäin positiivista kieltä OG:n yleistasosta. Jo nyt voi sanoa täysin varmaksi, että uusiojoukkue on matkalla kohti menestystä.

 

G2 puolestaan on niin ikään voittanut kaksi aiempaa otteluaan ESL Pro Leaguessa. Avausmatsissa kaatui kiinalaisryhmä TYLOO, mutta vain 2-1. Sama oli tulos myös sunnuntaina, kun selvästi kiinalaisia kovempi FaZe taipui. Tuokin matsi oli kuitenkin varsin tasaista taistoa, lopulta kolmantena karttana pelattu Train kääntyi ranskalais-serbialais-bosnialaiselle G2:lle numeroin 16-12.

Veikkausvihje

OG on jo tasonsa näyttänyt, eikä se vailla mahdollisuuksia ole tässäkään ottelussa. Altavastaajan voitosta on saatavilla pitkälle päälle kolmen kertoimia, jotka nekään eivät ole hassumpia valintoja. Silti mielestämme tälläkin kertaa paras valinta vedonlyöntiin löytyy karttavedoista.

Yli 2.5 karttaa nousee jälleen varsin todennäköiseksi lopputulemaksi. Kun Unibet tarjoaa kohteeseen komeaa kerrointa 2.00, pelivalinta on helppo.


Comments