Veikkausvihje

Yksi harvoista käynnissä olevista jalkapallon pääsarjoista löytyy Nicaraguasta. Liga Primerasta nostamme myös yhden veikkausvihjeen keskiviikolle. Valtavasta analyysiriskistä huolimatta Chinangegan ja Juventuksen ottelusta löytyy puhtaasti tilastojen valossa todella houkutteleva kohde. Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa saa Betwaylla pienen pudotuksenkin jälkeen edelleen kerrointa 1.73, mikä on lähes kaksi kertaa kolmesta toteutuvana vieläkin vankka ylikerroin. Panokset toki kannattaa pitää erittäin maltillisina.

Uusi pelaaja Betwaylla? Maailman suurimpiin kuuluva vedonlyöntisivusto tarjoaa kauttamme uusille pelaajille mukavan 100€ ensitalletusbonuksen 100€ saakka. Edut saat haltuusi klikkaamalla alta.

Chinandegan kasvojenpesu?

Kotijoukkue Chinandega FC kuuluu Keski-Amerikan Nicaraguan sarjan heikoimpiin joukkueisiin. On se selvästi parempi kuin lilliputti Sabanas, mutta muuten kotijoukkue ei häikäise. Edelliskierroksella tuli tukkaan rumasti numeroin 7-0 Ferrettiltä, mikä näkyy hieman turhankin selvästi tämän ottelun kertoimissa. Chinandega on kuitenkin kotonaan ollut varsinkin sarjan heikompia ryhmiä vastaan ihan hyvä.

Kotitappio 0-1 sarjakärki Managuaa vastaan oli erittäin jämäkkä esitys ja suunnilleen omantasoisensa Real Madrizin Chinandega voitti 2-1. “Franja Roja” elääkin pitkälti kotikentästään ja nyt haaste on myös tasonsa puolesta aivan sopiva.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.00
3.30
2.15
2.72
3.40
2.28
2.75
3.25
2.15
2.75
3.38
2.32
nordicbet logo
2.50
3.45
2.33

Juventus FC on etukäteen saatu vedonlyöntikertoimien valossa yllättävän suureksi suosikiksi. Joukkue on pääkaupungin seuroista heikoin, eikä puhtaasti paperilla ole mitenkään oleellisesti parempi kuin Chinandega. “Los Pibes” on myös pelannut viimeiset 14 peliä voitoitta. Liga Primerassa kotietu on muutenkin valttia, joten vain hieman päälle kahden tasolla liikkuvat vieraskertoimet vaikuttavat liioittelulta.

Vielä houkuttelevampi kohde löytyy kuitenkin molempien joukkueiden onnistumisesta maalinteossa. Vaikka tarkastelua ulottaisi pidemmällekin, Chinandegan kotiotteluissa on nähty paljon maaleja ja usein niin, että molemmat onnistuvat. Keskimäärin Chinandegan kotimatseissa on nähty kokolailla tasan kaksi ja puoli osumaa, mikä jakautuu lähes täysin tasan koti- ja vierasjoukkueiden kesken.

Veikkausvihje

Vedon maistuvuutta lisää huomattavasti se tosiseikka, että Juventus on erittäin runsasmaalinen joukkue. Vierasjoukkue on kauden mittaan tehnyt ja päästänyt osumia yhteensä sarjan kärkipään tahtia, lähes kolmen ottelukohtaisella keskiarvolla.

Markkinat ovat jo hieman heränneet siihen, että tässäkin ottelussa tultaneen osumia näkemään, mutta ilmaa on vielä välissä. Vähintään pienen panoksen viihdevedoksi molempien onnistuminen Betwayn huippukertoimella 1.73 ei vaikuta lainkaan hassummalta kohteelta.


Comments