Veikkausvihje

ESL Pro League jatkuu tiistai-iltana mousesportsin ja Virtus.pro:n matsilla. Hiirulaiset hävisivät edellismatsin OG:lle, mutta nyt sävelet ovat etukäteen selvät. Tasoero on aikamoinen ja on vaikea nähdä, miten nykyvireinen Virtus.pro pysyisi mousesportsin kyydissä mukana. Nostetaan peleihin veto erätasoituksella, mousesports -9.5 erää on hyvä haku Vulkanbetin hienolla kertoimella 1.85.

Ei vielä tiliä? Vulkanbet on eSportsin koti! Valtava kohdevalikoima, hyvät kertoimet ja jatkuvat live streamit tekevät Vulkanbetista selkeän ykkössivuston e-urheiluun. Alkuun pääsee mukavasti kauttamme tarjolla olevalla 100% bonuksella 50€ saakka. Lisätietoa Vulkanbetista ja bonuksesta voit lukea arvostelustamme.

C-lohko jatkuu

Counter Striken huipputurnaus ESL Pro League jatkuu tiistaina Euroopan osalta C-lohkon otteluilta. Siinä missä G2:n ja OG:n ottelu on etukäteen melko tasaista sorttia, päivän jälkimmäisestä matsista ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa samaa. Vaikka mousesports suli lopussa pahasti edellismatsissa OG:ta vastaan, joukkue on silti aivan eri luokkaa kuin pahasti virettään menettänyt Virtus.pro. Vaihteeksi parhaat pelivalinnat löytyvätkin selkeästi suosikin puolelta.

Maailmanlistan nelonen mousesports voitti avausmatsissaan FaZe:n, mutta toisessa ottelussa kyyti oli loppua kohden kylmää. mousesports varasti avauskartan Miragen, mutta OG vei Trainin ja Infernon murskaavin yhteiserin 32-7. mousesports tosin kärsi kartoissa myös pienistä teknisistä ongelmista, mistä voisi löytyä hieman syytä surkeaan esitykseen.

Trainin kimppuun mousesports pääsee todennäköisesti myös tiistaina. Yhtä heikkoa esitystä ei varmasti ole luvassa ja toisaalta Virtus.pro on myös vastustajana selvästi köykäisempi. Jos mousesports onnistuu edes säällisesti Virtus.pron suosikkikartta Vertigossa, tasoituksen pitäisi tulla kotiin.

Virtus.pro on viime syksyn huippuaikojen jälkeen valunut tasaisesti. Parhaimmillaan joukkue (silloin AVANGAR) käväisi parhaimmillaan jopa maailmanlistan kolmosena. Sittemmin meno on taantunut ja joukkue on valunut top-20 rajoille. Joukkueen ykköspyssy venäläinen Dzhami “Jame” Ali on ollut varjo entisestään ja vaikeudet jatkuivat avausottelussa FaZe:a vastaan, jossa tuli tukkaan suoraan 2-0.

Veikkausvihje

mousesportsin sulaminen edellismatsissa oli mystistä seurattavaa. Turvallinen veikkaus on, että tänään nähdään aivan eri tason joukkue tähtäimien takana. Tasoero on melkoinen, joten otetaan peleihin mousesportsin -9.5 erää koko matsin osalta. Vulkanbetin kärkikerroin 1.85 on aivan riittävä kerroin tähän tarkoitukseen.

arvostelu ja kokemuksia


Comments