Veikkausvihje

Valko-Venäjän pääsarja jatkuu perjantaina kahdella ottelulla. Jälkimmäiseen löytyy myös komea peli-idea, kun kauden räjähtävästi aloittanut Torpedo Zhodino vierailee Minskissä Dinamon luona. Dinamo on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan, eikä kolmas perättäinen tappio yllättäisi lainkaan. Torpedo nousee ehdottomasti peleihin markkinoiden huippua edustavalla Zulabetin kertoimella 3.65.

Ei vielä tiliä? ZulaBet on uusi vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa Veikkausvihjeet.comin lukijoille muhkeaa 100% vedonlyöntibonusta jopa 200€ saakka. Tarkemmat bonusehdot ja lisätiedot voit lukea ZulaBet-arvostelustamme. Edut saat haltuusi klikkaamalla alta.

Torpedo osuu maaliinsa?

Kotijoukkue Dinamon kausi on lähtenyt pahasti yskähdellen käyntiin Valko-Venäjän pääsarjassa.Valioliiganakin tunnetussa Vysshaya Ligassa Minskin neljästä joukkueesta Dinamo on ollut ylivoimaisesti heikoin, niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Dinamo hävisi ensin kotona Ruh Brestille ja perään tuli takkiin paikallismatsissa isoveli FC Minskiä vastaan. Sinänsä paikallispelin 3-2 tappiolukemat olivat niukat, mutta voittajasta ei FC:n kolmen avausjakson maalin jälkeen ollut missään vaiheessa epäselvyyttä.

Viime kauden kutonen Torpedo puolestaan on aloittanut kauden mainiosti. Umpitiivis puolustuspeli ja riittävä terävyys maalipaikoissa on piisannut kahteen 1-0 voittoon. Vieraissa kaatui avauskierroksella Shahtor Soligorsk ja kotona viime viikonloppuna Belshina. Ei vastus tähän mennessä sarjan eliittiä ole, mutta kaikesta huolimatta Torpedo on ollut jopa yllättävän valmiin näköinen joukkue.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.09
3.15
3.65
2.06
3.10
3.55
2.05
3.15
3.45
2.05
3.15
3.45
2.02
3.03
3.39

Vedonlyöntikertoimissa Dinamo on saatu erikoisen suureksi suosikiksi. Kotijoukkue ei missään nimessä ole joukkueista parempi ja myös historia tukee Torpedoa. Viime kaudella Zhodino vei molemmat sarjamatsit muskaavasti yhteismaalein 7-0. Dinamo on tuosta vahvistunut hieman, mutta kauden alku on osoittanut ettei joukkue ole ainakaan oleellisesti viime kautta parempi. Ei ainakaan vielä.

Dinamo on hävinnyt kaksi sarjapeliään ja sitä ennen kaksi cupin matsiaan, joten tappioputki on jo neljän ottelun mittainen. Ei olisi isokaan yllätys, jos hyvävireinen Torpedo jatkaisi tuota putkea vähämaalisella vierasvoitolla Minskin illassa. Siitä on tarjolla myös yllättävän kovia kertoimia.

Veikkausvihje

Dinamo parantaa jossain vaiheessa, se on selvä. Ensimmäisten pelien perusteella prosessi on kuitenkin vielä pahasti kesken. Näillä kertoimilla Torpedo Zhodino nousee pakkorastiksi. Zulabetin huippukerroin 3.65 vierasvoitosta otetaan siis talteen.


Comments