Veikkausvihje

Counter Striken ESL Pro League jatkuu keskiviikkona kolmella matsilla. Niistä ensimmäisessä mousesports lähtee selvänä suosikkina matsiin kiinalaisjoukkue TYLOO:ta vastaan, mutta tuntuu että hiirulaisten ylivoimaa hieman jo liioitellaan. TYLOO ei ole kokonaisuutena kummoinen joukkue, mutta muutama hyvä kartta siltä löytyy. “Omassa kartassaan” Infernossa tai Miragessa TYLOO voi kilvoitella jopa karttavoitosta ja kyllä se muutaman erän nappaa muualtakin. TYLOO yli 20.5 kierrosta onkin päivän pankki Vulkanbetin huippukertoimella 1.71.

Ei vielä tiliä? Vulkanbet on eSportsin koti! Valtava kohdevalikoima, hyvät kertoimet ja jatkuvat live streamit tekevät Vulkanbetista selkeän ykkössivuston e-urheiluun. Alkuun pääsee mukavasti kauttamme tarjolla olevalla 100% bonuksella 50€ saakka. Lisätietoa Vulkanbetista ja bonuksesta voit lukea arvostelustamme.

C-lohkon kahtiajako jatkuu

ESL Pro Leaguen C-lohko tiedettiin jo etukäteen varsin kahtiajakautuneeksi tapaukseksi ja näinhän se on mennytkin. Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama OG on ollut suuri positiivinen yllätys ja lohkon muut isot joukkueet G2, mousesports ja FaZe ratkovat loput jatkopaikat. Virtus.pro ja TYLOO puolestaan omaavat lähinnä kiusantekijän roolin. Tosin tasoerot ovat niin suuret, että kiusankin tekeminen on hankalaa.

Kiinalaisjoukkue TYLOO teki ainakin hieman kiusaa edellisottelussaan, kun se vei yhden kartan G2:lta. Dust2 on yksi kiinalaisten lempikarttoja ja tuon he myös onnistuivat viemään nimiinsä. Toisaalta omassa kartassaan Infernossa tuli vain seitsemän kierrosta, mikä oli surkea suoritus. Ratkaiseva Vertigo menikin sitten vielä rumemmin G2:n nimiin. OG:ta vastaan TYLOO nappasi yhteensä 20 karttaa ja oli jälleen Infernossa melko hyvin mukana.

mousesports palasi voittojen tielle eilen kaatamalla heikon Virtus.pron melko selvästi. Meidän vihjeemme oli mousesports -9.5 kierrosta, mutta tästä valitettavasti jäätiin pari erää. Sävelet ovat selvästi myös keskiviikon matsiin. TYLOO:n hyvin rajallinen karttaosaaminen jättää selvän edun hiirille todennäköiseen omaan karttaansa Trainiin. Ei mousesports kuitenkin Trainissakaan ole mitenkään liian vakuuttava ollut tähän mennessä.

TYLOO valinnee jälleen omaksi kartakseen Infernon, jossa sillä onkin ihan hyvät saumat taistella ainakin melko tasaisesti. Ei kiinalaisten karttavoittokaan täysin mahdoton ajatus ole, mutta hieman tuuriakin tuo nähdyn perusteella vaatisi. Tiukka oma kartta kuitenkin riittää lähes varmasti tämän vedon osumiseen.

Veikkausvihje

mousesports vie ja vastus vikisee. Kertoimissa ailahtelevasti esiintynyt hiirijoukkue on kuitenkin jo hieman yliarvostettu. TYLOO vie todella kovalla prosentilla vähintään 21 erää nimiinsä, joten yli 20.5 kieppiä nostetaan vihjeeksi Vulkanbetin huippukertoimella 1.71.

arvostelu ja kokemuksia


Comments