Veikkausvihje

Valko-Venäjän suurseura BATE Borisov pelaa kolmannen ottelunsa lauantaina kotona Ruh Brestiä vastaan. Yllättäen BATE on hävinnyt kaksi ensimmäistä matsiaan ja nyt olisi pakko ottaa voitto hinnalla millä hyvänsä. Tasoero on valtava ja jos ärsytetty BATE pääsee edes lähelle oikeaa tasoaan, kyyti voi olla vieraille kylmää. Uskotaan nukkuvan karhun heräävän ja otetaan vihjeeksi vähintään kahden maalin kotivoitto Mr Greenin hyvällä kertoimella 1.94.

Uusi pelaaja? Legendaarinen Mr Green tarjoaa kauttamme ensitallettajille ilmaisvedon jopa 100€ saakka. Nappaa omasi talteen alta.

Joko nyt, BATE?

Valko-Venäjän jättiläinen BATE Borisov lähtee kauden ensimmäiseen kotiotteluunsa erikoisesta tilanteesta. Suurena suosikkina aiempiin otteluihinsa lähtenyt joukkue hävisi kauden kaksi ensimmäistä sarjapeliään. Viime kauden kakkonen lähti kauteen jälleen suurimpana mestarisuosikkina, mutta tappiot Energetikille Minskissä ja Slavia Mozyrille vaimensivat noita puheita tehokkaasti.

Kauden ensimmäiseen kotipeliinsä BATE lähtee siis ekstrapaineiden alla. Uskoa tuo varmasti se tosiseikka, että sekä Energetikiä ja Slaviaa vastaan joukkue vei peliä pääosin todella selvästi ja olisi puhtaasti maalipaikkojen valossa ansainnut otteluista paljon enemmän. Nähdyn kaltaisella suorittamisella voittotilikin aukee nopeasti, todennäköisesti jo lauantaina.

https://twitter.com/FCBATE/status/1244945349124534273

Vieraaksi saapuva Ruh Brest nousi täksi kaudeksi pääsarjaan. Ykkösliigassa viime kaudella kolmanneksi sijoittunut ja karsintojen kautta lopulta nousua juhlinut joukkue on etukäteen pääsarjan heikoimpia. Joukkue pelaa todella inhorealistista futista, jolla koitetaan paikata materiaalin puutteita. Puolustusmuuri riittikin avausottelun voittoon epävireisesti Minskistä, mutta toisessa matsissa Energetik oli selvästi vahvempi. Ihan hyvällä ilmeellä heikon materiaalin joukkue on kuitenkin kautensa aloittanut, mitä nousijalta toki sopii odottaakin.

Veikkausvihje

BATE ei ole ollut parhaimmillaan kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Ei se silti myöskään ole ollut niin huono kuin yleisesti tunnutaan ajattelevan. Peilaa asiaa sitten tilastojen tai silmämääräisen arvion mukaan, BATE pelaa kaikesta huolimatta kelpo futista.

Otetaan vihjeeksi pieni näkemysveto BATE:n vähintään kahden maalin kotivoitto. Jos hanat aukeavat alussa, jälki voi olla rumaakin. Mr Greenin hyvä kerroin 1.94 kattaa riskin mainiosti.


Comments