Veikkausvihje

Aleksi “Aleksib” Virolaisen tähdittämä OG on yllättäen ollut vakuuttavin joukkue tähän asti koko Counter Striken ESL Pro Leaguessa. Kolme matsia ovat tuoneet yhtä monta voittoa, kun taas torstain vastus Virtus.pro on ollut odotettua selvästi heikompi ja hävinnyt kaikki ottelunsa. OG on ollut meidänkin peli-ideamme, mutta nyt kertoimet ovat romahtaneet jo turhankin matalalle.

OG:ta vastaan pelaaminen ei maistu edes vähää alusta, mutta näillä kertoimilla kazakkinippu on kuitenkin pakko ottaa pienesti kupongille. 6.5 kierroksen tasoitukselle Vulkanbetilta saatava kerroin 1.83 nostetaan myös veikkausvihjeeksi torstaille.

Ei vielä tiliä? Vulkanbet on eSportsin koti! Valtava kohdevalikoima, hyvät kertoimet ja jatkuvat live streamit tekevät Vulkanbetista selkeän ykkössivuston e-urheiluun. Alkuun pääsee mukavasti kauttamme tarjolla olevalla 100% bonuksella 50€ saakka. Lisätietoa Vulkanbetista ja bonuksesta voit lukea arvostelustamme.

OG liitää korkealla

Jos ennen ESL Pro Leaguen alkua olisi ennustanut, että OG on kolmen pelin jälkeen puhtaalla saldolla ja pelatuissa kierroksissa saldolla +51 olisi osakseen saanut lähinnä tiedusteluja mielenterveydestä. OG on kuitenkin yllättänyt tähän mennessä kaikki, turnauksesta lähdettiin hakemaan lähinnä yhteistä pelituntumaa joten huippumenestys on taatusti tullut yllätyksenä myös joukkueelle itselleen. “Aleksib” ja Nathan “NBK-” Schmitt ovat joukkueen kirkkaimmat tähdet, mutta tähän asti OG on ollut nimenomaan joukkue ja enemmän kuin osiensa summa.

Virtus.pro puolestaan on jatkanut pitkään kestänyttä alamäkeään tässäkin turnauksessa. Kolmesta matsista on yhtä monta tappiota, eikä paria hyvää karttaa lukuunottamatta joukkue ole ollut missään matsissa edes lähellä menestystä. AVANGAR-aikoinaan samainen kokoonpano nousi kolkuttelemaan aivan maailman kärkeä, mutta juuri nyt se tuntuu varsin kaukaiselta ajalta. Kun vielä joukkueen ykköspelaaja Dzhami “Jame” Ali vaikuttaa menettäneen sekä itseluottamuksensa että kiinnostuksena, meno on tuskaista.

Miten Virtus.pro voisi sitten hurjavireiselle OG:lle pärjätä? Ensinnäkin täytyy muistaa, että kaikesta huolimatta kazakkijoukkue on laadukas nippu täynnä kovia pelaajia. Myös ammattiylpeyttä toivoisi pahasti alisuorittaneelta joukkueelta näkevänsä enemmän. Ainakin omassa kartassaan (todennäköisesti Overpass) Virtus.pro pelaa hyvänä päivänään voitosta asti. Onko torstaina sitten hyvä päivä on kokonaan toinen juttu. Näillä kertoimilla siihen on kuitenkin pakko uskoa.

Veikkausvihje

On hieman makuasia, minkä kohteista altavastaajan puolelta tässä matsissa valitsee. Erätasoitus houkuttelee kuitenkin eniten siksi, että lunastukseen riittää jo kaksi tasaista hävittyäkin karttaa. Nostetaan siis vihjeeksi Virtus.pro +6.5 kieppiä Vulkanbetin kovalla kertoimella 1.83.

arvostelu ja kokemuksia


Comments