Veikkausvihje

100 Thieves ja FURIA päättävät omalta osaltaan Counter Striken ESL Pro Leaguen lohkovaiheen perjantain matsilla. Joukkueet ovat olleet varsin tasavahvoja tähän asti ja kumpikin omaa edelleen saumat myös jatkopeleihin. FURIA on kaksikosta hieman paremmassa iskussa tilastojen valossa ja silmämääräisesti ja onkin yllättävää, että vedonlyöntimarkkinat ovat saaneet 100 Thievesin näinkin selkeäksi suosikiksi.

Ehkä tunnetumpi nippu arvostetaan automaattisesti hieman turhan korkealle. Peleihin otetaan siis FURIA 888sportin tykkikertoimella 2.25. Mielestämme kohteessa puhutaan täysin 50/50-tilanteesta.

Uusi pelaaja? 888sport tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka erittäin helpolla kierrätyksellä! Klikkaa tili etuineen haltuun alta.

 

Pohjois-Amerikan lohko pakettiin

ESL Pro Leaguen Pohjois-Amerikan lohkossa ovat jäljellä viimeisen kierroksen ottelut. Ennen matseja playoff-taisto on edelleen täysin auki. Evil Geniuses on kolmella voitolla kärjessä, mutta EG pelaa viimeisen matsinsa kovaa Liquidia vastaan. Liquidin lisäksi kahdessa voitossa ovat molemmat tämän ottelun joukkueet sekä Swole Patrol. Ainoastaan pahasti pettänyt MIBR on auttamatta ulkona jatkotaistosta.

FURIA on ollut ehdottomasti positiivinen ilmestys tähän asti. Maailmanlistan sijalla 11 oleva brassijoukkue yllätti avausottelussa loistavalla pelillä Liquidin ja kaatoi sen jälkeen MIBR:n. Evil Geniuses ja Swole Patrol kuitenkin palauttivat joukkueen takaisin maan pinnalle. Otteluista jälkimmäinen oli FURIA:lta turnauksen heikoin ja parannusta on takuuvarmasti tuosta matsista luvassa perjantaille.

FURIA ei ole erityisen näyttävä joukkue eikä riveistä löydy supertähtiä. Silti tai juuri siksi FURIA pelaa kuitenkin mainiota Counter Strikea. Nimekkäämpi 100 Thieves taitaa kuitenkin kerätä suurimman osan pelivaihdosta, mikä näkyy myös kertoimissa. Aussiryhmä on hieman korkeammalla maailmanrankingissa, mutta mitään erityistä joukkue ei ole vielä esittänyt tässä turnauksessa.  Voitto Evil Geniusesta oli hyvä suoritus, mutta toisaalta esimerkiksi tappio heikolle MIBR:lle kaikkea muuta.

FURIA:n parhaat kartat ovat Overpassa ja Mirage, todennäköisesti se pääsee pelaamaan jälkimmäisen. 100 Thieves valinnee omaksi kartakseen Infernon tai Vertigon, joista jälkimmäinen tuntuisi luontevammalta. Infernossa puntit olisivat etukäteen varsin tasan. Jos ratkaisua joudutaan hakemaan pitkän kaavan kautta esimerkiksi Nukesta, 100 Thievesilla on pieni etu puolellaan. Kaikkiaan kohteessa puhutaan kuitenkin mielestämme kolikonheitosta.

Veikkausvihje

Vaikka matsia pyörittelee miten päin tahansa, kumpaakaan joukkuetta on todella hankala etukäteen suosikiksi saada. Peleihin nostetaan siis FURIA 888sportin mahtavalla kertoimella 2.25.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments