Veikkausvihje

Valko-Venäjän pääsarja tarjoaa varhain sunnuntai-iltapäivänä huippukiinnostavan Minskin paikallistaiston, kun kaksi tähän asti sarjan parasta nippua Energetik ja FK Minsk iskevät yhteen. Nimekkäämpi FK on etukäteen pieni suosikki, mutta kentällä Energetik on tähän asti ollut jopa parempi. Kotona Energetik on kivikova ja Vulkanbetin markkinoiden ehdotonta kärkeä edustava huippukerroin 3.07 kelpaakin mainiosti viikonlopun peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä? Vulkanbet on eSportsin koti, mutta tarjolla on paljon muutakin! Tässäkin ottelussa kertoimet ovat markkinoiden kärkeä. Alkuun pääsee lisäksi mukavasti kauttamme tarjolla olevalla 100% bonuksella 50€ saakka. Lisätietoa Vulkanbetista ja bonuksesta voit lukea arvostelustamme.

Kärkimatsi Minskissä

Tälläkin viikolla on tarjolla herkullinen Minskin paikallisottelu ja tällä kertaa myös samalla kärkitaisto. Kotijoukkueena toimii sarjan kenties parasta futista alkukierroksella pelannut Energetik-BGU. Energetik on kerennyt voittaa tällä kaudella maan suurseura BATE Borisovin 3-1 ja nousijajoukkue Ruh Brestin 1-0. FK Minsk puolestaan pelaa toisen perättäisen paikallismatsinsa. Viikko sitten FK voitti Dinamon sekavahkossa ottelussa 3-2, avausottelussa puolestaan Belshina kaatui 3-1.

FK Minsk on saatu vedonlyöntikertoimissa yllättävän suureksi suosikiksi. Energetik on todella kova kotijoukkue, viidestä edellisestä kotimatsista on kasassa neljä voittoa ja yksi tasuri. Varsinkin selkeä voitto BATE:sta antoi myös sarjakaudelle räjähtävän alun. Tulos kuvaa hyvin koko joukkuetta, Energetik pelaa todella avointa ja hyökkäävää futista. Vielä viime kaudella Vladimir Belyavskiyn miehistö tappeli putoamista vastaan, mutta nyt tavoitteet ovat selvästi korkeammalla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.07
3.59
2.22
3.00
3.35
2.14
3.00
3.35
2.14
2.91
3.35
2.23

Myös vierasjoukkue FK Minskin parasta antia on tähän asti ollut nimenomaan hyökkäyspelaaminen. Kuusi tehtyä maalia on paljon enemmän, kuin mitä ennen kautta odoteltiin. Viime kaudella sarjassa yhdeksänneksi jäänyt joukkue ei edelleenkään kuulu sarjan laadukkaimpiin joukkueihin. Andrey Razinin joukkue on myös ollut pääosin heikko vierailija jo pitkään, voitto Belshinasta vieraissa oli vasta toinen kolmen pisteen suoritus vieraskentällä edelliseen 17:sta otteluun.

Veikkausvihje

Näillä kertoimilla Energetik on meidän papereissamme pakkorasti. Ottelun korkean maaliodottaman vuoksi houkuttelevin kohde löytyy suorasta voitosta, vaikkei tasoituksellisissa vaihtoehdoissa mitään vikaa ole. Vulkanbet antaa kotivoitosta mahtavan kertoimen 3.07, joka on ainakin meidän kupongillamme mukana viikonloppuna.

arvostelu ja kokemuksia


Comments