Veikkausvihje

Isloch ja Slutsk päättävät Valko-Venäjän pääsarjakierroksen sunnuntain ottelulla Minskissä. Kotijoukkue Isloch oli jo viime kaudella erittäin positiivinen yllätys viidennellä sijallaan ja nyt meno vaikuttaa vähintään yhtä lupaavalta. Kaksi edellistä otteluaan voittanut Isloch päättää kolmen pelin kotiputken tähän matsiin ja eiköhän saldo oli puhdas myös sunnuntain jälkeen. Coolbetin huippukerroin 1.76 kotijoukkueelle kelpaa mainiosti sunnuntain peleihin mukaan.

Ei vielä pelitiliä? Nappaa kympillä 50€ pelirahaa tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti Coolbetilla klikkaamalla tili auki alta!

Islochin ylävire jatkuu?

Minskin suurempien seurojen takaa ponnistava Isloch pelasi jo viime kaudella erinomaisen sesongin. Lopulta sijoitus oli viides kun veto hieman loppui sarjan jälkipuoliskolla, mutta saavutus oli yhtä kaikki hyvä. Vasta 2016 pääsarjaan noussut joukkue on jatkanut uuden kauden alussa siitä, mihin viime vuonna jäätiin. Vitaly Zhukovskyn miehistö pelaa tiivistä puolustuspeliä ja iskee tarvittavat maalit.

Isloch on voittanut molemmat kauden aiemmat ottelunsa 1-0. Myös viime kauden maalipyssy Momo Yansane on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi. Guinealaishyökkääjä on vastannut joukkueen molemmista osumista kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Kuten monella muullakin joukkueella Vysshaya Ligassa, myös Islochilla on vankka kotietu puolellaan. Joukkue on hävinnyt ainoastaan kaksi kotiotteluaan FC Minsk Stadiumilla kuluneen 12 kuukauden aikana.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.74
3.55
5.04
1.74
3.25
4.83
1.70
3.40
4.60
1.69
3.35
4.45
1.69
3.20
4.75

Vieraaksi saapuva FK Slutsk aloitti niin ikään kautensa lupauksia herättävästi, kun joukkue voitti Slavia-Mozyrin kotonaan 3-1. Myös vierailla on heittää kehiin kuuma hyökkääjä, suoraviivainen kärkimies Artem Serdyuk osui Slaviaa vastaan kahdesti. Toinen ottelu olikin sitten varsin vaikea, kun Ruh Brest haki vierasvoiton. Matkapelit ovat perinteisesti Slutskille olleet täyttä myrkkyä ja nyt haaste on yksi sarjan kovimmista.

Veikkausvihje

Isloch on joukkueista parempi ja tähyää sarjassa jopa top-3 sijoitusta. Viime kaudella tuo jäi lopulta haaveeksi, mutta jälleen meno näyttää lupaavalta ainakin kauden alussa. Slutsk puolestaan on perustasoltaan paljon vaatimattomampi joukkue, jonka “oikea” taso on sarjan keskikastin alapuolella. Kun yhtälöön lisätään vielä yksi sarjan kovimmista kotieduista, arvio isäntien voitolle liikkuu hieman pehmennettynäkin 60% tuntumassa.

Coolbet tarjoaa kotivoitosta hienoa kerrointa 1.76, joka kannattaa ottaa talteen ennen mahdollista kerroinpudotusta.


Comments