Veikkausvihje

Counter Striken ESL Pro Leaguen kakkosvaihe jatkuu maanantaina. Suomalaistähti Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG raivasi tiensä mukaan Euroopan lohkoon ja maanantaina on vuorossa kova matsi maailman ykkösjoukkue  Natus Vincereä vastaan. Ei OG tässäkään ottelussa kuitenkaan vailla mahdollisuuksia ole, vähintään yhden kartan huippuvireinen OG saattaa hyvinkin viedä nimiinsä. Nostetaan vihjeeksi koko ottelun yli 2.5 karttaa, jolle Vulkanbet tarjoaa hienoa kerrointa 2.11.

Ei vielä tiliä? Vulkanbet on eSportsin koti! Valtava kohdevalikoima, hyvät kertoimet ja jatkuvat live streamit tekevät Vulkanbetista selkeän ykkössivuston e-urheiluun. Alkuun pääsee mukavasti kauttamme tarjolla olevalla 100% bonuksella 50€ saakka. Lisätietoa Vulkanbetista ja bonuksesta voit lukea arvostelustamme.

NaVi aloitti nihkeästi

Maailman ykkösnippu Natus Vincere voitti lopulta ESL Pro Leaguen ensimmäisen vaiheen lohkonsa, mutta helpolla ykköstila ei tullut. NaVi hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan lohkon heikoimmille joukkueille Northille ja BIG:lle, mutta onnistui viemään nimiinsä kolme seuraavaa. Kuvaavaa on, että NaVi jäi lopulta lohkossa kierrosten valossa yhden kiepin miinukselle. Maailman ykkösjoukkue ei ole koskaan ollut parhaimmillaan näissä online-peleissä, joten ehkäpä nihkeä startti ei sittenkään ollut niin suuri yllätys.

OG puolestaan on ollut koko turnauksen positiivisin yllättäjä. Aleksib:n ja Nathan “NBK-“ Schmitt:n tähdittämä joukkue on pelannut erinomaista peliä lähes läpi koko turnauksen. Voitto huippujoukkue Vitalitystä pudotuspeleissä avasi lopulta tien myös Euroopan kakkosvaiheeseen. Ottelu vahvisti jälleen myös kuvaa henkisesti erittäin vahvasta joukkueesta. Selvänä altavastaajana matsiin lähtenyt OG hävisi heti kärkeen oman karttansa Infernon täysin pystyyn, mutta nousi lopulta voittoon viemällä kaksi viimeistä karttaa vakuuttavasti.

Ei OG vailla mahdollisuuksia ole myöskään maanantaina. NaVi on tottakai maailman ykköspelaaja Aleksandr “s1mple” Kostylievin johdolla joukkueista tasaisempi ja hieman laadukkaampikin, mutta OG on yhteisen pelituntuman lisääntyessä parantanut kaiken aikaa. NaVi ei myöskään missään nimessä ole erityisen vahva joukkue online-olosuhteissa ja kuukauden takaisen hienon IEM Katowicen voiton jälkeen joukkue on päässyt huipputasolle vain harvoin.

Veikkausvihje

Natus Vincere on tottakai ottelun suosikki, siitä ei ole epäilystä. OG on kuitenkin erittäin potentiaalinen yllättäjä ja meidän papereissamme vie ottelun hieman alle kerran kolmesta. Tältä osin vedonlyöntikertoimet tuntuvat olevan kohdallaan, Vulkanbetillä kertoimet ovat NaVi:n suuntaan 1.32 – 3.25.

NaVi:n voittomarginaalia mielestämme kuitenkin liioitellaan selvästi. Varsinkin NaVi:n heikommat kartat sopivat OG:lle mainiosti, joten vähintään yhden kartan uskomme OG:n nimiinsä vievän. Yli 2.5 kartaa nouseekin mainioksi pelivalinnaksi Vulkanbetin hyvällä kertoimella 2.11.

arvostelu ja kokemuksia


Comments