Veikkausvihje

FaZe ja mousesports iskevät yhteen ESL Pro Leaguen Euroopan lohkon maanantain viimeisessä matsissa. Me hyppäämme FaZe:n kelkkaan Betwayn kärkikertoimella 1.95.

Uusi pelaaja Betwaylla? Maailman suurimpiin kuuluva vedonlyöntisivusto tarjoaa kauttamme uusille pelaajille mukavan 100€ ensitalletusbonuksen 100€ saakka. Edut saat haltuusi klikkaamalla alta.

Stage 2 jatkuu

ESL Pro Leaguen kakkosvaihe jatkuu maanantaina kolmella makoisalla matsilla. NaVi:n ja OG:n otteluun otimme kantaa jo aiemmin, mutta myös päivän viimeinen matsi kannattaa ottaa tarkasti seurantaan myös vedonlyönnin puolella. FaZe ja mousesports ovat erittäin tasainen pari, josta kumpaakaan ei isoksi suosikiksi saa mitenkään. Joukkueet kohtasivat myös edellisessä vaiheessa ja tuolloin “hiirulaiset” olivat lopulta parempia tiukasti 2-1.

Kakkosvaiheen joukkueet aloittivat eri nuotilla. FaZe hävisi avausottelunsa fnaticille 1-2, vaikka vei avauskarttana pelatun oman valintansa Miragen mennen tullen. Overpassissa ja varsinkin ratkaisukartta Infernossa peli ei kuitenkaan ottanut enää auetakseen ja takkiin tuli lopulta ansaitusti. Matsi jatkoi FaZe:n otteissa viime aikoina nähtyä linjaa, parhaimmillaan peli lähentelee taikuutta mutta toisaalta tasaisuutta uupuu.

mousesports avasi kakkosvaiheen voitolla OG:sta. Virolainen Robin “ropz” Kool oli jälleen joukkueen eliittiä ja onkin nostanut osakkeitaan hurjasti. mousesports nousi tähteyteen viimeistään viime vuoden lopun ja tämän vuoden alun uroteoilla, mutta ei Finn “karrigan” Andersenin johtama miehistö ole näyttänyt mitenkään erityisen terävältä. Me emme tällä hetkellä osaa arvostaa hiirulaisia edes ihan FaZe:n tasolle.

Veikkausvihje

FaZe haluaa varmasti hyvityksen avausvaiheen tappiolleen maanantaina. Materiaalin puolesta FaZe ei ole perässä ja hyvänä päivänä joukkue on näistä kahdesta edellä. Markkinat ovat hieman mousesportsin puolella, joten nostetaan vihjeeksi oikein maistuva FaZe:n voitto Betwayn hienolla kertoimella 1.95.


Comments