Veikkausvihje

fnatic ja OG kohtaavat Counter Striken ESL Pro Leaguen tiistain ensimmäisessä ottelussa. Momentum on vahvasti ruotsalaisjoukkue fnaticin puolella, mutta tuskin OG taaskaan taistelutta kaatuu. Kolmen kartan tiukka taisto on jälleen lähellä ja fnaticin 2-1 voitto on vedonlyöntikertoimissa jäänyt turhan vähälle huomiolle. Tämä siis peleihin Unibetin hienolla kertoimella 3.50.

Uusi pelaaja? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti ja antaa vielä kaupantekijäisiksi 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili etuineen auki alta.

Tulikuuma fnatic

Ruotsalainen huippujoukkue fnatic on jatkanut erinomaisia esityksiä myös ESL Pro Leaguen Euroopan kakkosvaiheessa. Tiukka 2-1 voitto maailman kakkosesta Astraliksesta pohjoismaiden maaottelussa vei fnaticin jo saldoon 2-0. Henkistä vahvuutta löytyi myös hienosti, kun ruotsalaiset pienen herpaantumisen jälkeen veivät lopussa niin avauskartta Dustin kuin ratkaisevana pelatun Infernon nimiinsä.

Vaikka fnatic on ennen muuta joukkue niin Astralista vastaan tarvittiin jälleen myös Jesper “JW” Wecksellin urotekoja. Perättäiset yksi vastaan kaksi tilanteet kotiin hoitanut JW osoitti jälleen, että yksi fnaticin hienouksista on se, että kuka tahansa joukkueesta voi tarvittaessa nostaa tasoaan ja nousta ratkaisurooliin. Tasaisuus on ehdottomasti ruotsalaisten valtti myös tiistain matsissa.

Suomalaisen Aleksi “Aleksib” Virolaisen tähdittämä sekajoukkue OG hävisi maanantaina toisen ottelunsa kakkosvaiheessa. Iso yllätys oli aluksi lähellä, kun maailmanrankingin ykkösnippu NaVi oli heti kärkeen helisemässä Infernossa, mutta lopulta NaVi vei kaksi jälkimmäistä kartaa melko selvästi. Haaste ei juurikaan helpotu tiistaina, sillä fnatic ei ole mitenkään oleellisesti (jos ollenkaan) heikompi joukkue online-peleissä kuin ykköstähtensä Oleksandr s1mple” Kostylievin johdolla jyräävä NaVi.

Veikkausvihje

OG tarvitsisi ehdottomasti ottelusta voiton, jotta haaveet jatkopaikasta olisivat vielä elossa. Haaste on kuitenkin äärimmäisen kova. OG on ollut turnauksen yksi ilopillereitä, mutta bensa taitaa kuitenkin aivan ehdottomia huippujoukkueita vastaan käydä vähiin. Tiukan taistelun tuoreehko sekajoukkue kuitenkin jälleen laittanee peliin.

Kartat osuvat varsin luonnollisesti molemmille, joten uskomme OG:n omaavan hyvät saumat oman karttansa voittamiseen. fnaticin 2-1 voitto on etukäteen selvästi mielenkiintoisin vaihtoehto, Unibetin huippukerroin 3.50 nostetaan vihjeeksi varsin hyvällä halulla.


Comments