Veikkausvihje

Counter Striken ESL Pro Leaguen tiistain keskimmäinen ottelu on herkullinen tapaus. Me jatkamme myös tänään mousesportsia vastaan pelaamista, kyllä NaVi tässä pienen suosikkiaseman ansaitsee. Vihjeeksi nostetaan Betsafen kärkikerroin 1.87 maailman ykkösjoukkueelle.

Ei vielä tiliä? Betsafe pisti bonuksensa uusiksi, nyt tarjolla on muhkea 100% vedonlyöntibonus 150€ saakka! Tuplaa ensimmäinen talletuksesi klikkaamalta etu talteen alta.

 NaVi parantaa

Maailman ykkösnippu Natus Vincere eli tuttavallisemmin NaVi starttasi tapansa mukaan melko vaisusti ESL Pro Leaguen Euroopan lohkoon. Lopulta ykkösvaiheesta irtosi kuitenkin niukasti lohkovoitto ja kakkosvaiheessa kasassa on jo kaksi voittoa yhtä monesta matsista. Ei NaVi vieläkään samalla tasolla ole kuin LAN-turnauksissa, mutta kyllähän otteet ovat parantuneet paljon. Varsinkin voitto maailman kakkosjoukkue Astraliksesta oli kova suoritus altavastaajana matsiin lähteneeltä NaVi:lta ja antoi varmasti valtavasti lisää myös pelihuumoria.

NaVi:n ykkösase on tottakai maailman paras pelaaja Oleksandr “s1mple” Kostyliev, joka näytti jälleen suuruuttaan maanantain voittoisassa OG-matsissa. s1mple ja joukkueen toinen tähtipelaaja Denis “electronic” Sharipov pistivät lopulta OG:n nippuun lähes kaksin. Sama lienee pelinhenki myös tiistain ottelussa, mousesports on joukkueena tasapainoisempi mutta toisaalta NaVi:n tähtikaksikko vaikuttaa tällä hetkellä pysäyttämättömältä. Se voi olla tarvittava pieni ero ratkaisuhetkillä.

mousesports voitti lopulta maanantain ottelussaan FaZe:n tiukan taiston jälkeen 2-1. Ei hiirulaisnippu mitään ihmeitä esittänyt, mutta toisaalta positiivisiakin merkkejä oli. Joukkueesta ei suuria tähtiä löydy, joten tehoja tarvitaan laajalta rintamalta. Maanantaina esiin astui varsinkin David “frozen” Čerňanský, joka yhdessä hienoa turnausta pelaavan eestiläispelaaja Robin “ropz” Koolin oli joukkueen ehdotonta parhaimmistoa. Me olimme tuossa matsissa FaZe:n kelkassa, eikä ottelu varsinaisesti antanut syytä vaihtaa näkemystä.

Veikkausvihje

Jatkolohkossa nähdyn perusteella NaVi on mielestämme väkisinkin tämän ottelun suosikki. Eivät erot isoja ole, mutta noin 55-45 asetelma tuntuu oikealta niin tilastojen kuin silmänkin perusteella. Betsafen 1.87 nostetaan siis myös vihjeeksi tiistaille.


Comments