Veikkausvihje

Varsin mukavasti kautensa aloittanut Slavia Mozyr kohtaa Valko-Venäjän cupin välieriäparin ensimmäisessä osassa keskiviikkona kotonaan maan suurseura BATE:n. Slavia on allut alkukaudesta kentällä parempi eikä se tätäkään matsia helpolla häviä. Avausosaan vihjeeksi nostetaan isäntien puolen maalin tasoitus, joka takaa lunastuksen jo tasurillakin. Mr Greenin kärkikerroin 1.91 on vertaansa vailla.

Uusi pelaaja? Legendaarinen Mr Green tarjoaa kauttamme ensitallettajille ilmaisvedon jopa 100€ saakka. Nappaa omasi talteen alta.

BATE:n kurimus jatkuu?

BATE Borisov on tottunut menestymään kotimaansa pääsarjassa. Viime kauden hopea oli selkeä pettymys ja myös tämän kauden alku on kuitenkin ollut todella tahmeaa tekemistä. Viime viikonloppuna voittotili sentään aukesi 1-0 kotivoitolla Ruh Brestia vastaan. Mikä huolestuttavinta, kotijoukkue ei ollut pelillisesti edes kovin paljon edellä köykäistä vierailijaansa.

BATE voitti cupin puolivälierissä ennen sarjakauden alkua Dinamo Minskin yhteismaalein 5-3 ja eteni siten välieriin. Tuossakaan parissa joukkue ei missään nimessä ollut erityisen vakuuttava. Tämän otteluparin vastus Slavia Mozyr sen sijaan murskasi omassa puolivälieräparissaan Dnyapron puhtaasti 6-0. Joukkueet kerkesivät kohdata myös sarjan toisella kierroksella puolitoista viikkoa sitten ja tuolloin Mozyr voitti BATE:n kotonaan 2-1.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
mr green logo
3.85
3.55
1.85
3.55
3.25
2.00
3.40
3.20
1.96
3.50
3.30
1.95
3.83
3.44
1.95
bethard etusivun logo
3.55
3.25
2.00

Slavia myös jatkoi viime viikonloppuna sarjassa hienoja otteitaan voittamalla vierasmatsissa hallitsevan maan mestarin Dinamo Brestin. Kotonaan Slavia ei ole hävinnyt viimeiseen viiteen otteluun, eikä nykyvireinen BATE mielestämme ole etukäteen kovinkaan paljon edellä tässäkään matsissa.

Vedonlyöntikertoimet ovat saaneet nimekkäämmään vierailijan todella suureksi suosikiksi. Peliesitysten perusteella Slavia voisi mielestämme olla etukäteen jopa hienoinen suosikki, mutta ehkä alkukauden tuloksia ei ole syytä myöskään liioitella. Missään nimessä kertoimien veroinen ero joukkueiden välillä ei kuitenkaan Mozyrissa ole.

Veikkausvihje

Vihjeeksi avausosaan nostetaan ehdottomasti Slavia. Kotijoukkueen puolen maalin tasoitus kattaa tasapelinkin, mikä sekin olisi BATE:n kannalta ihan kelpo tulos. Kun Mr Green tarjoaa tälle hienoa kerrointa 1.91, pelipäätös on helppo.


Comments