Veikkausvihje

Astraliksen ja OG:n huipputärkeä matsi päättää keskiviikon osalta Counter Striken ESL Pro Leaguen Euroopan mähinät. Näillä kertoimilla näemme lähes velvollisuudeksemme pelata ja myös vihjata huippujoukkue Astralista. Suora voitto on hieman turhan alhaalla, mutta 2-0 voitosta eli -1.5 kartan tasoituksesta oleva Vulkanbetin kärkitarjous 1.93 on mukavasti kohollaan.

Ei vielä tiliä? Vulkanbet on eSportsin koti! Valtava kohdevalikoima, hyvät kertoimet ja jatkuvat live streamit tekevät Vulkanbetista selkeän ykkössivuston e-urheiluun. Alkuun pääsee mukavasti kauttamme tarjolla olevalla 100% bonuksella 50€ saakka. Lisätietoa Vulkanbetista ja bonuksesta voit lukea arvostelustamme.

Avausvoitokkaat vastakkain

Sekä Astralis että OG olivat todella hankalassa raossa ennen maanantain matseja. Joukkueet kuitenkin ottivat molemmat pakkoraossa voitot ja näin haaveet sijoittumisesta kolmen parhaan joukkoon kakkosvaiheen lohkossa pysyivät elossa. Jatkopaikka on täyttä realismia etenkin maailman ehdottomiin kärkijoukkueisiin kuuluvalle Astralikselle. Tanskalaiset kaatoivat eilen FaZe:n puhtaasti 2-0, mutta sitä ennen maailman kakkosnippu kärsi yllättäen niukat tappiot niin fnaticille kuin NaVi:llekin.

OG puolestaan otti omassa elintärkeässä matsissaan voiton fnaticissa. Me vihjasimme tuohon otteluun fnaticin niukkaa voittoa, mutta tasainen ottelu kääntyi lopulta OG:n voitoksi. Alun perusteella tätä ei olisi missään nimessä uskonut, sillä OG vaikutti todella vaisulta jopa omassa kartassaan Infernossa. Lopulta joukkue löysi taisteluvireen ja vei Miragen jatkoajalla ja ratkaisevan Dust2:n lopulta 16-13.

OG on ollut ehdottomasti hieno tuhkimotarina pitkin turnausta. Epäilimme kuitenkin jo eilen bensan käyvän vähiin ja siltä pitkään näyttikin. Nyt vastus kovenee entisestään ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG on todella kovan haasteen edessä. Astralis on kokonaisuutena tasaisempi ja laadukkaampi nippu ja tottunut tiukoissa paikoissa myös menestymään jo pitkään. Vaikka Peter “dupreeh” Rasmussenin ja kumppaneiden tähtäimet eivät ole täysin kohdallaan vielä kakkosvaiheessa olleet, potentiaali parantaa on lähes rajaton.

Veikkausvihje

OG on tässä turnauksessa yllättänyt jo lähes kaikki, useampaankin kertaan. Sekajoukkue voi sen tehdä tänäänkin, mutta kyllä näillä kertoimilla nimenomaan Astraliksen 2-0 voitto nousee oivaksi pelikohteeksi. Vulkanbetin hieno tarjous 1.93 noukitaan siis talteen.

arvostelu ja kokemuksia


Comments