Veikkausvihje

Counter Striken ESL Pro Leaguen Pohjois-Amerikan lohkossa pelataan torstaina herkullinen “paikallistaisto”, kun Brasilian ylpeydet FURIA ja MIBR iskevät yhteen. FURIA on ollut ideajoukkueemme jo pidempään ja tällä kertaa tarjolla on myös poikkeuksellisen hyvä pelikohde. Arviomme joukkueista selvästi paremman FURIAN suoralle 2-0 voitolle liikkuu lähes 40% tuntumassa, joten tarjolla on mahtavia kertoimia. Parhaan tarjoaa jälleen kerran Vulkanbet, 2.77 on sen sortin tarjous jonka kanssa ei ole syytä aikailla.

Ei vielä tiliä? Vulkanbet on eSportsin koti! Valtava kohdevalikoima, hyvät kertoimet ja jatkuvat live streamit tekevät Vulkanbetista selkeän ykkössivuston e-urheiluun. Alkuun pääsee mukavasti kauttamme tarjolla olevalla 100% bonuksella 50€ saakka. Lisätietoa Vulkanbetista ja bonuksesta voit lukea arvostelustamme.

FURIA jälleen edellä?

Brassiretkueista FURIA oli lohkovaiheessa kaksikosta selvästi vahvempi, mutta kolmanneksi joukkue silti lopulta jäi. Liquid ja Evil Geniuses osoittautuivat lopulta hieman vahvemmiksi, joskin koko kolmikko oli lopulta kolmella voitolla ja kahdella tappiolla tasapisteissä. On silti jo nyt helppo todeta, että Brasilian parhaasta Counter Strike-joukkueesta ei ole mitään epäselvyyttä.

FURIA on noussut maailmanlistalla jo kolkuttelemaan top-10 sijoituksia. Kaike “KSCERATO” Cerato on tiimin ykköstähti ja Yuri “yuurih” Santos hyvä kakkonen, mutta myös AWP-tykittäjä Henrique “HEN1” Teles on ollut maailmanluokkaa viime ajat. Kolme näin hyvää pelaajaa piisaa jo pitkälle, eikä “tukiosastokaan” heikkoa ole. Pelillisesti FURIA on mielestämme ollut viime ajat ehdottomasti maailman top-10 nippu ja online-pelaaminen tuntuu selkeästi sopivan joukkueelle montaa kilpakumppania paremmin.

Pitkään maailman ykkösenäkin takavuosina viihtynyt MIBR on valtava organisaatio, jonka CS:GO-joukkue ei kuitenkaan ole viime aikoina loistanut. Syöksy on vuodessa ollut melko vauhdikasta pyllymäkeä, maailmanlistalla joukkue on hiipunut top-20 haminoihin. Samaan hengenvetoon on kuitenkin syytä muistaa, että edelleen puhutaan ihan kelpo nipusta, mutta tier-1 alkaa jo pelillisesti olla todella kaukana.

MIBR on myös materiaaliltaan nykyisin melko vaatimatonta sorttia. Vito “kNgV-“ Giuseppe tekee kiusaa vihollisille matsista toiseen, mutta isossa kuvassa joukkueen eväät vaikuttavat köykäisiltä. Brassijoukkueet kohtasivat myös lohkovaiheessa, jossa tuloksena oli reilu viikko sitten FURIA:n 2-1 voitto.

Veikkausvihje

MIBR tuntuu keräävän yllättävän paljon pelikannatusta viime aikojen luisustaan huolimatta. Mielestämme joukkueiden välillä on tällä hetkellä niin suuri ero, että FURIA:n voitto nousee itsestäänselväksi pelikohteeksi. Heittäydytään pääsiäisen myötä ahneiksi ja nostetaan vihjeeksi suora 2-0 voitto Vulkanbetin kärkikertoimella 2.77.

arvostelu ja kokemuksia

 


Comments