Veikkausvihje

Valko-Venäjän pääsarja tarjoilee perjantaille yhden ottelun, mutta vedonlyöntimielessä matsi on sitäkin houkuttelevampi. Ei kotijoukkue Neman mikään sarjan voimajoukkue ole, mutta alkukauden perusteella varsin selvästi edellä nousija Belshinaa. Tuskin Coolbetin huippukerroin 2.18 kotivoitolle ihan ottelun alkuun asti kestää, joten tarjouksesta on syytä nauttia nopeasti.

Ei vielä pelitiliä? Nappaa kympillä 50€ pelirahaa tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti Coolbetilla klikkaamalla tili auki alta!

Neman Grodnon positiivinen vire jatkuu?

Kotijoukkue Neman on saanut ihan kelpo alun Valko-Venäjän pääsarjaan, paikallisittain Vysshay Ligaan. Viime kaudella päätavoite oli sarjapaikan säilyttäminen, joka lopulta onnistuikin melko helposti. Tavoitteet eivät ole taivaissa tälläkään sesongilla, mutta ei joukkueen mitenkään toivoton ole. Varsinkin kotonaan Neman on maan tavan mukaisesti varsin kelpo nippu, mistä alkukausikin on hyvä osoitus. Kauden ensimmäisessä kotimatsissa kaatui Vitebsk puhtaasti 2-0.

Rengaskaupungin nousijajoukkue Belshinalle alkukausi on puolestaan ollut odotetun painajaismainen. Materiaali ei missään nimessä kestä vertailua sarjan parempiin joukkueisiin, mutta nähtyä parempaan Belshina toivottavasti ja todennäköisesti jossain kohdin pystyy. Viimeksi tuli tukkaan kotona toista heikkoa joukkuetta Gorodeyaa vastaan ja vieraissa Belshina on perinteisesti ja myös tällä kaudella ollut kauniisti sanottuna heikko.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.15
3.02
3.65
2.10
3.05
3.45
bethard etusivun logo
2.10
3.05
3.45
2.10
3.00
3.40

Neman Grodnon suurin murheenkryyni on ollut hyökkäyspeli, eikä perjantainakaan varmaankaan maaleilla mässäillä. Toisaalta Neman on puolustussuuntaan varsin mukavassa vireessä ja puhtaasti tilastojen valossa se on ollut yksi sarjan tiiveimpiä nippuja alkukaudesta. Belshina pelaa hieman aktiivisempaa futista, mikä näkyy hieman useampina luotuina maalipaikkoina mutta toisaalta paljon rumempana tilastona alakerran osalta.

Veikkausvihje

Olemme hieman yllättyneitä, että Neman saa näinkin hyviä kertoimia sarjan heikointa joukkuetta vastaan. Kotietu on sarjassa tutusti valtava ja nyt jos koskaan Nemanin heikohko hyökkäyspelaaminen on täysin riittävää tasoa.

Vihjeeksi nostetaankin erittäin maistuva kotivoitto Coolbetin huippukertoimella 2.18. Tulosvetoon voi pienesti ruksia myös lukemat 1-0 ja 2-0.


Comments