Veikkausvihje

Gorodeja ja Dinamo Minsk päättävät lauantain karkelot lauantaina Valko-Venäjän pääsarjassa. Dinamo Minsk on yksi alkukauden alisuorittajista, mutta kyllähän joukkue heikkoa Gorodejaa vastaan joukkue on vieraissakin suuri suosikki. Arviomme vierasvoitolle on 55%, joten olemme täysin samaa mieltä markkinoiden kanssa matsin voimasuhteista. Coolbetin kärkikerroin 1.82 on pitkässä juoksussa ihan kelpo kohde vähintään viihdevedoksi.

Ei vielä pelitiliä? Nappaa kympillä 50€ pelirahaa tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti Coolbetilla klikkaamalla tili auki alta!

Onko Dinamo historiaa?

Dinamo Minsk jäi viime kaudella ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen ulos mitaleilta Valko-Venäjän pääsarjassa. Ei siten olekaan ihme, että heikko alku myös tähän kauteen on nostanut kulmakarvoja joukkueen osalta. Yksi maan suurseuroista vaikuttaisi olevan jonkinlaisessa kriisissä, mutta viime viikonlopun voitto Torpedo Zhodinosta oli sentään askel oikeaan suuntaan.

Dinamo on materiaaliltaan aivan eri luokkaa, kuin vaikkapa juuri lauantain vastus Gorodeja. Vahva materiaali ei vielä ole saanut itsestään paljoa irti, mutta potentiaalia tuskin kukaan kiistää. Voitto Torpedosta lienee omiaan lievittämään vanteen kireyttä ainakin hieman, joten eiköhän Dinamo tästä kauden mittaan nouse lähemmäs oikeaa tasoaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
4.77
3.40
1.80
4.96
3.36
1.80

Myös Gorodeja päätti viime kauden heikosti, eikä joukkue materiaaliltaan keskikastia korkeammalle kuulu tälläkään sesongilla. Keskikentän serbityömyyrä Lazar Sajcic varmisti joukkueelle ensimmäiset pinnat viime viikonloppuna, mutta ei Gorodejalla tälläkään kaudella taida olla asiaa taisteluun edes kärjen tuntumassa.

Veikkausvihje

Gorodeja tuntuu olevan monen urheilusivuston ideakohde tähän otteluun. Me rohkenisimme kuitenkin olla asiasta eri mieltä. Totta toki on, että Dinamo on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava. Samaan hengenvetoon on kuitenkin todettava, että materiaaliltaan joukkue on aivan eri luokkaa kuin lauantain isäntänsä, eikä viime ottelun avausvoitto ainakaan umpisolmua kiristä.

Etukäteen vähämaalisessa ottelussa Gorodejan yksikin maali olisi mielestämme yllätys. Niukkamaalinen vierasvoitto nouseekin erinomaiseksi ideakohteeksi, odotusarvoltaan vieläkin parempi valinta näillä kertoimilla on kuitenkin Dinamon suora voitto Coolbetin kärkikertoimella 1.82.


Comments