Veikkausvihje

ENCE aloittaa karsinnat syksyn ESL One Rio Major-turnaukseen keskiviikkona ruotsalaista fnaticia vastaan. Alavireisesti viime aikoina esiintynyt ENCE on menettänyt kilpaveljien ja myös vedonlyöntimarkkinoiden luottamuksen ja tarjolla onkin muhkeita kertoimia suomalaisen CS:GO-ylpeyden puolesta. ESL Pro Leaguessa ENCE esitti loppua kohden nousujohteista peliä ja kyllä se tiukasti kampoihin pistänee myös fnaticia vastaan. ENCE +1.5 karttaa nostetaan vihjeeksi Unibetin erinomaisella kertoimella 1.92.

Uusi pelaaja? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti ja antaa vielä kaupantekijäisiksi 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili etuineen auki alta.

Minne menee ENCE?

Vuosi sitten näihin aikoihin ENCE oli aivan maailman ehdotonta eliittiä ja maailmanrankingissa joukkue keikkui kuukausitolkulla top-5 sijoilla, parhaimmillaan joukkue oli viikon verran jopa listan kakkosena. Sittemmin kyyti on ollut kylmää ja nykyisellään joukkue on jo ulkona top-20 sijoilta. Myös Suomen ykkösjoukkueen titteli on kintaalla, nälkäinen ja täynnä itseluottamusta oleva HAVU on noussut hengittämään jo aivan kannoille ja viimeisimmässä listauksessa ajanut jo ohikin.

Aleksi “Aleksib” Virolaisen vaihto Miika “suNny” Kemppiin nosti isot otsikot ainakin lajin sisällä ja jälkeenpäin vaihdos on helppo kyseenalaistaa. Uudella kokoonpanolla on ottanut paljon aikaa nivoutua yhtenäiseksi joukkueeksi. Jotta tilanne olisi vielä hieman hankalampi, viikonvaihteessa julkisuuteen nousivat huhut nuoren superlupaus Elias “Jamppi” Olkkosen liittymisestä ENCE:n riveihin. Nuorukaisella on kuitenkin päällään peliyhtiö Valven pelikielto koskien Major-turnauksia, joten järjestely vaatisi hieman lisää mielikuvitusta.

https://twitter.com/ENCE/status/1251188707094409224

Kaikesta alakulosta huolimatta ENCE pelasi edellisessä turnauksessaan ESL Pro Leaguessa “uuden kokoonpanonsa” parasta peliä. Mainiot esitykset maailman kärkijoukkueita Vitalitya ja Astralista vastaan antoivat varmasti myös joukkueelle lisää uskoa tekemiseen ja ennen muuta peli-iloa. Eihän ENCE yhtäkkiä materiaaliltaan huonompi ole, mutta tässä lajissa myös pelifiiliksellä on valtava merkitys.

Major-karsinnat aloitetaan siis ruotsalaista fnaticia vastaan. fnatic kuuluu myös maailman ehdottomiin huippuihin, ESL Pro Leaguen hieno voitto nosti joukkueen rankingissa jo peräti kolmoseksi. Finaali mousesportsia vastaan oli huippuviihdyttävää CS:GO:ta ja lopulta voitto kirjattiin kartoin 3-2 fnaticille.

Veikkausvihje

Kuinka paljon parempi fnatic sitten keskiviikkona etukäteen on? Ei mielestämme ainakaan niin suuri, kuin mitä kertoimet väittävät. ENCE väläytteli jo edellisturnauksessa ja nyt takana on varmasti paljon lisää hyviä treenitunteja sekä parempi tuntuma online-pelaamiseen.

Peleihin nostetaan ENCE +1.5 karttaa, jolloin vielä 2-1 -tappiokin tuo lunastuksen ENCE:n voittojen lisäksi. Tämä on väkisinkin todennäköisempi lopputulema, kuin fnaticin suora 2-0 voitto ja Unibetin huippukerroin 1.92 kelpaa mainiosti kupongille.

vedonlyönti voitontehostus


Comments