Veikkausvihje

Euroopan karsintalohko ESL One – Road to Rio major-karsinnassa jatkuu torstaina. Jesse “zehN” Linjalan edustama GODSENT on etukäteen haastaja matsissa ranskalaista G2:ta vastaan. Ehkä ranskalaisia kuitenkin kertoimien valossa yliarvostetaan, sillä tasoero ei lopulta ole järin suuri. Tasoitukselliset vedot tarjoavat enemmän osumapotentiaalia, mutta parhaan odotusarvon kohde on GODSENT:n suora voitto Olybetin holtittomalla kertoimella 3.93.

Ei vielä pelitiliä? Olybet tarjoaa kauttamme kovan avajaistarjouksen uusille pelaajille. Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 100€ saakka klikkaamalla tili auki alta!

GODSENT yllätysvalmis

Etukäteen olisi helppo ajatella, että eurooppalainen sekajoukkue GODSENT tuskin omaisi kummoisiakaan saumoja maailman selkeää top-10 joukkue G2:ta vastaan ESL One – Road to Rio karsintaturnauksen avauskierroksella. Mielestämme lähtökohdat ovat kuitenkin selkeästi tasaisemmat B-lohkon ensimmäisen kierroksen otteluun, kuin mitä vaikkapa vedonlyöntikertoimet ennakoivat.

Vaikka tällekin vuodelle on osunut kivikkoisia aikoja, isossa kuvassa GODSENT on menossa vahvasti oikeaan suuntaan. ESL Pro Leaguen joukkue aloitti puhtailla tappioilla huippujoukkueita vastaan, mutta kaksi viimeistä matsia sujui voitokkaasti. ENCE ja Spirit kaatuivat varsin mukavilla esityksillä ja tämän päälle DreamHackin Euroopan karsinnoissa jalkoihin jäivät AVEZ, forZe ja Spirit. Vaikka aivan maailman kärkeä GODSENT ei ole onnistunut kaatamaan, pyörä pyörii selkeästi oikeaan suuntaan.

G2 on ranskalainen huippujoukkue, joka on sementoinut paikkansa maailman kärjen tuntumassa. Olosuhteiden pakosta “online-aikakaudella” ranskalaisnippu ei kuitenkaan missään nimessä ole ollut parhaimmillaan. Edelliset kilpailulliset matsit G2 pelasi ESL Pro Leaguessa viime kuun vaihteessa, jolloin joukkue hävisi selvästi niin mousesportsille ja OG:lle ja otti voitot Virtus.prosta, FaZe:sta ja TYLOO:sta.

G2 on hyvä osoitus nimenomaan laadukkaasta joukkueesta, jolla ei ole suuria heikkouksia muttei ehkä ihan niitä lajin suurimpiä tähtiäkään. Nemanja “huNter-“ Kovac, Kenny “kennyS” Schrubb ja kumppanit ovat toki nimekkäitäkin pelureita, mutta G2 menestyy tai kaatuu nimenomaan joukkueena. Onlinessa yhteistä rytmiä ei ole oikein vielä löytynyt, eikä liki kolmen viikon ottelutauko ainakaan helpota tilannetta torstain avausmatsiin.

Veikkausvihje

Näillä kertoimilla GODSENT nousee oikein hyväksi yllätyshauksi. Olybetin kärkikerroin 3.93 nostetaankin veikkausvihjeeksi.

kertoimet ja bonus


Comments