Veikkausvihje

Suomalaisjoukkue ENCE jatkaa CS:GO:n major-karsintojaan keskiviikon iltapäivämatsilla ruotsalaista NiP:a vastaan. Edellisessä matsissa pahasti romahtanut ENCE on kaikesta huolimatta ihan kelpo valinta peleihin Unibetin huippukertoimella 2.60.

Uusi pelaaja? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti ja antaa vielä kaupantekijäisiksi 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili etuineen auki alta.

Näytös kolme

ENCE on onnistunut näissä ESL One – Road to Rio karsinnoissa yllättämään kahdessa ottelussa jo yhtä monta kertaa. Avausmatsi ruotsalaista fnaticia vastaan oli todella hieno näytös suomalaisilta ja voitto kirjattiin selvästi puhtain numeroin 2-0. Uuden in-game leaderinsä Miikka “suNny” Kempin johdolla ENCE vaikutti tekevän vahvasti uutta tulemista ja meidänkin uskomme kasvoi entisestään. Sunnuntain räpellys paljon heikompaa Hereticsiä vastaan oli puolestaan sitten täysin toista maata.

Toisaalta kovin vaihtelevat tulokset kertovat siitä, että ENCE:llä on paljon potentiaalia mutta joukkuepeli on edelleen liikaa kiinni hyvästä tai huonosta päivästä. Hereticsiä vastaan pientä selitystä voi hakea myös kartoista, mutta koko tappion vierittäminen sen syyksi olisi toki ylireagointia. Ylireagointia on kuitenkin mielestämme myös ENCE:n täydellinen lyttääminen kertoimien valossa, kyllä joukkueella edelleen ihan hyvät saumat on myös keskiviikkona.

https://twitter.com/ENCE/status/1254421708532002816

Keskiviikkona vastaan asettuu siis ruotsalainen Ninjas in Pyjamas, eli tuttavallisemmin NiP. NiP on nuori ja laadukas joukkue, mutta paljon heikompi kuin vaikkapa avausottelussa kaatunut toinen keltasininen nippu fnatic. ENCE on hallinnut keskinäisiä otteluita, mutta toisaalta siinä missä uudella kokoonpanolla ENCE:n peli on yskinyt on NiP pelannut näissä karsinnoissa pääosin ihan hienoa peliä. Loppuvuodesta parhaimmillaan maailmanlistalla kympin sakissakin pikaisesti vieraillut joukkue on kaatanut kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Vitalityn ja Dignitas:n, joten tunnelmat ovat varmasti katossa ruotsalaisten leirissä.

Veikkausvihje

ENCE on tällä hetkellä hyvin vaikeasti arvioitava joukkue. Huippu on korkealla, mutta toisaalta myös pohja todella matalalla. NiP ansaitsee suosikkiaseman, mutta uskaltaisimme väittää ettei ENCE voi olla näistäkään lähtökohdista alle 40% altavastaaja. Unibetin huippukerroin 2.60 otetaan siten talteen, mutta kaiken epävarmuuden keskellä panokset on syytä pitää erittäin maltillisina.

vedonlyönti voitontehostus

 

 

 


Comments