Veikkausvihje

BATE isännöi Neman Grodnoa sunnuntaina Valko-Venäjän Vysshaya Ligassa. Suurseura BATE on selvä suosikki, mutta tiivis Neman voi olla yllättävän kova kanto kaskessa. Mitään maalijuhlia kahden erinomaisesti puolustavan joukkueen välillä tuskin nähdään, joten Vulkanbetin tykkikerroin 1.87 alle 2.5 maalille nousee automaattisesti ottelun peli-ideaksi.

Ei vielä tiliä? Vulkanbet on e-urheilun koti, mutta tarjolla on paljon muutakin! Tässäkin ottelussa kertoimet ovat markkinoiden kärkeä. Alkuun pääsee lisäksi mukavasti kauttamme tarjolla olevalla 100% bonuksella 50€ saakka. Lisätietoa Vulkanbetista ja bonuksesta voit lukea arvostelustamme.

BATE:n nousu jatkuu?

Surkeahkosti kautensa aloittanut Valko-Venäjän jättiläinen BATE Borisov on parantanut otteitaan viime viikkoina. Neljästä edellisestä sarjapelistä kasassa on kolme voittoa ja yksi tasuri ja cupissakin tuli finaalipaikka. Ei kotijoukkue vieläkään mitenkään ylivoimaisen vakuuttava ole ollut, mutta erityisesti puolustuspelaamistaan BATE on petrannut huomattavasti. Se on näkynyt myös tuloksissa, edellisen kerran BATE:n verkkoon on tehty maali viisi ottelua sitten cupin välierän avausosassa. Ero on melkoinen, kahteen ensimmäiseen sarjaotteluun borisovin ylpeys joutui antautumaan peräti viidesti.

Ei vieraaksi saapuva Neman Grodnokaan ole viime aikoina hassummin esiintynyt. Viime kierroksella tuli vakuuttava voitto Energetik-BGU:ta vastaan kotikentällään, mikä varmasti nosti tunnelmaa Grodnon alueella maan länsirajan tuntumassa. Neman kuuluu materiaaliltaan sarjan alempaan keskikastiin, mutta tiivis puolustuspeli tuo todennäköisesti tälläkin kaudella aivan riittävästi pinnoja sarjassa säilymiseen. Maalinteon kanssa onkin sitten vaikeampaa, erityisesti vieraissa. Kolmeen edelliseen matkapeliin Neman ei ole maalinteossa onnistunut ja sarjan parasta puolustusta vastaan se ei ole todennäköistä myöskään sunnuntaina.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.35
4.95
8.92
1.36
4.53
8.75
1.32
4.50
8.50
1.38
4.20
7.50

Kokoonpanojen puolesta ottelussa ei pitäisi olla mitään ihmeellistä. BATE on hieman kierrättänyt kokoonpanoaan varsinkin alakerran osalta ja viikolla pelattu cup-matsi tietänee jatkoa. Taso ei kuitenkaan oleellisesti laske, vaikka kokoonpanoa hieman rukattaisiinkin. Vieraiden osalta vaikuttaisi myös, että toimiva permanentti on löytynyt. Se tarkoittanee ainakin kauden puolustajana aloittaneen Aleksey Lyahchylinin jatkamista luontaisella pelipaikallaan keskikentällä.

Veikkausvihje

BATE on tätä otteluparia vuosien saatossa hallinnut, kuten toki lähes jokaista muutakin joukkuetta vastaan. Matsit ovat kuitenkin perinteisesti olleet erittäin vähämaalisia ja tiukkoja taistoja. Kolme edellistä joukkueiden kohtaamista on päättynyt BATE:n 1-0 voittoihin ja jotain tuollaista odotamme näkevämme myös tällä kertaa.

Selvästi houkuttelevin pelivalinta on alle 2.5 maalia Vulkanbetin edukseen erottuvalla kertoimella 1.87.

arvostelu ja kokemuksia


Comments