Veikkausvihje

Kaksinkertaisen maailmanmestarin Paul Pogban toinen stintti Manchester Unitedissa saattaa hyvinkin tulla päätökseensä kesän siirtoikkunassa. Ajat ovat erittäin epävarmat, mutta Real Madridin kiinnostus ranskalaistähteä kohtaan ei osoita hiipumisen merkkejä. Unibet tarjoaa Pogban siirrolle Realiin hienoa kerrointa 4.00, joka kelpaa hyvin vähintään viihdeveto-osastolle.

Uusi pelaaja? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti ja antaa vielä kaupantekijäisiksi 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili etuineen auki alta.

Pogba Bernabeulle?

Ranskalainen Pogba siirtyi poikavuosiensa seuraan silloisella maailmanennätyssummalla Juventuksesta vuonna 2016. 89 miljoonaa puntaa liikkui toiseen suuntaan, kun keskikenttäpelaaja vaihtoi osoitteensa Old Traffordille. ManU on Pogban aikakaudella voittanut Eurooppa-liigan ja liigacupin, mutta kyllähän mies on alisuorittanut ainakin hintalappuunsa nähden. Tällä kaudella Pogban vaivana ovat myös olleet jatkuvat loukkaantumiset ja sesonki on ollut erittäin vaikea.

Real Madrid on ollut Pogban perässä jo pitkään, eikä siirto tammikuun ikkunassakaan todennäköisesti ollut kovin kaukana. Realin luotsi Zinedine Zidane ja presidentti Florentino Pérez eivät ole peitelleet ihailuaan ranskalaista kohtaan ja Real olisi muutenkin varsin luonnollinen välietappi parhaita vuosiaan iän puolesta pelaavalle taiturille. Pogba pystyy pelaamaan monipuolisesti eri rooleissa keskikentällä ja toisi välittömästi myös lisävaihtoehtoja hyökkäyspeliin. Tällaista peluria Real on kaivannut jo pidempään.

Unitedin hintalappu Pogballe liikkui tietojen mukaan jopa 150 miljoonan punnan tuntumassa. Nykyisessä sekavassa maailmantilanteessa lopullinen hinta tulee olemaan paljon pienempi, mikäli siirto ylipäätään toteutuu. Eikä edes siirtoikkunan aukeaminen vielä ole täysin varmaa. Epävarmuutta piisaa siis myös vedon osalta, mutta se toki näkyy myös kertoimissa.

Unitedille Pogban kauppaaminen vaikka hieman halvempaankin hintaan kuulostaisi ihan järkevältä liikkeeltä. Henkisesti Pogba on jo seuran jättänyt ja edelleen tarjolla olisi kohtuullinen korvaus, jolla uutta nousua hakeva Red Devils voisi hankkia laatutavaraa. Myös jättimäisen palkan siirtäminen Espanjaan kuulostaa varmasti ainakin toimiston puolella hyvältä.

Veikkausvihje

Kuten mainittua, epävarmuus leimaa tällä hetkellä koko jalkapallomaailmaa eikä siirtoikkunan kohtalosta tai tapahtumista voi sanoa mitään varmaa. Jos Pogba jonnekin liikkuu, Real vaikuttaa todennäköisimmältä vaihtoehdolta. Eiköhän Unibetin hieno kerroin 4.00 kata epävarmuuden ihan mainiosti.


Comments