Veikkausvihje

Shakhtyor Soligorsk ja Isloch Minsk paketoivat Valko-Venäjän pääsarjan ottelukierroksen sunnuntaina Stroitel Stadiumilla. Kotijoukkue on automaattisesti suosikki, mutta kyllä kauden mainiosti aloittanut Isloch täydet saumat omaa ainakin maalintekoon. Nostetaan vihjeeksi molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa Expektin kärkikertoimella 2.15.

Ei vielä tiliä? Klikkaa alta talteen 50€ vedonlyöntibonus Expektille!

Shakhtyor tekee tuloaan?

Shakhtyor Soligorskin alkukausi on ollut paljon odotettua hankalampi. Viime kierroksen hieno vierasvoitto hallitsevasta mestarista Dinamo Brestistä saattaisi kuitenkin antaa viitteitä siitä, että parempaa on luvassa. Perinteikkään seuran ja viime kauden cup-mestarin alkukauden molemmat voitot ovatkin yllättäen tulleet vieraskentillä. Nyt olisi aika tehdä tulosta myös kotikentällä Stroitel Stadiumilla.

Isloch puolestaan on ollut alkukaudesta erittäin positiivinen yllätys. Sarjan kärkipäässä majaileva on pelannut oikein mukavasti, mutta saanut toki myös apuja otteluohjelmasta. Sunnuntain vierailu Soligorskiin on vasta kauden toinen matkapeli. Isloch on kuitenkin perinteisesti ihan kelpo vierasjoukkue, joten eiköhän hieno startti kauteen anna entisestään lisää virtaa myös reissupeleihin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.58
3.75
5.00
nordicbet logo
1.60
3.90
5.40
1.62
3.75
4.75
1.58
3.75
5.00
1.61
3.80
5.45

Islochin osalta suurin positiivinen yllätys on ollut laadukas hyökkääminen. Kolme kertaa osuneiden Dzmitry Kamarowskin ja täksi kaudeksi juuri Shakhtyorista siirtyneen Momo Yansanen johdolla minskiläiset ovat tehneet kuudessa matsissa yhdeksän maalia, mikä on tässä sarjassa erinomainen suoritus.

Shakhtyorin hyökkääminen on ollut vaikeampaa, mutta maalipaikkoja tämän ottelun isännät ovat kuitenkin luoneet lupauksia herättävään tahtiin. Yansanen ja Elis Bakaj’n lähdöt ovat sitten ehkä kuitenkin näkyneet liikaa viimeistelyssä, mutta kyllä Shakhtyorilla ainakin paperilla täysin mitat täyttäviä korvaajiakin riveistä löytyy. Ehkäpä viime otteluissa kärjessä vastuuta saanut nuori Vitali Lisakovich on se palanen, joka kääntää joukkueen kelkkaa entisestään.

Veikkausvihje

Markkinat odottavat ottelusta yllättävän matalamaalista. Totta on, että Shakhtyor ei ole parhaimmillaan ollut ja Islochillakin on todistettavaa vierasotteluissa. Lähtökohdat lupailevat silti mielestämme pikemminkin varovaisen avointa ja potentiaalisesti maalirikastakin ottelua.

Vihjeeksi nostetaan molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa vähintään kerran. Expekt tarjoaa kohteeseen markkinoiden kärkikerrointa 2.15.


Comments