Veikkausvihje

Tiistai tarjoilee herkullisen pelikohteen CS:GO major-karsinnoista, kun Road to Rio Euroopan B-lohkossa kohtaavat lohkon kärkijoukkueet FaZe ja GODSENT. Molemmat joukkueet ovat hyvässä iskussa, mutta kyllähän perustasossa aikamoinen ero on FaZe:n suuntaan. Otetaan veikkausvihjeeksi pieni näkemysveto FaZe:n suorasta 2-0 voitosta, jolle Vulkanbet tarjoaa aivan riittävää kerrointa 1.84.

Ei vielä tiliä? Vulkanbet on e-urheilun koti! Valtava kohdevalikoima, hyvät kertoimet ja jatkuvat live streamit tekevät Vulkanbetista selkeän ykkössivuston e-urheiluun. Alkuun pääsee mukavasti kauttamme tarjolla olevalla 100% bonuksella 50€ saakka. Lisätietoa Vulkanbetista ja bonuksesta voit lukea arvostelustamme.

FaZe jatkaa puhtaalla pelillä?

Eurooppalainen sekajoukkue FaZe on ollut erittäin vakuuttava tähän asti Road to Rio major-karsintojen lohkovaiheessa. Neljästä ottelusta kasassa on yhtä monta voittoa ja varsinkin puhtaat 2-0 voitot mousesportsista ja G2:sta olivat aivan huippuluokan tekemistä. Maailmanlistalla kahdeksantena oleva FaZe väläytteli jo alkuvuodesta, mutta vielä tuolloin otteissa oli paljon myös epätasaisuutta. Nyt kaivattua tasaista suorittamista on saatu läpi otteluiden.

FaZe on aiemmin tullut usein tunnetuksi siitä, että joukkueen kärkiyksilöt pelaavat loistavasti mutta tukea ei tule riittävästi. Nyt Nikola “NiKo” Kovač onkin saanut selvästi aiempaa parempaa tulitukea myös muilta pelaajilta. Edellinen matsi huippujoukkue mousesportsia vastaan oli tästä oiva esimerkki. FaZe:n brassivahvistus Marcelo “coldzera” David pelasi täysin järjettömän matsin ja ruotsalainen Olof “olofmeister” Kajbjer säesti hienosti. Tässä vireessä FaZe on lähes mahdoton pysäytettävä.

https://twitter.com/betwayesports/status/1256278556440739840

Huonosti ei major-paikan tavoittelu ole alkanut myöskään toiselta eurooppalaiselta sekajoukkueelta GODSENT:lta. Neljästä matsista on kasassa kolme voittoa ja jo alkukeväästä nähty ajoittainen tasonnosto tuntuu jatkuvan, joskin luonnollisesti paljon pienemmällä kulmakertoimella. Suomalaisedustustakin GODSENT:n puolelta löytyy, Jesse “zehN” Linjala on ottelusta toiseen yksi tiimin tärkeimmistä pelaajista.

Tämän turnauksen osalta tilannetta kuitenkin hieman vääristää otteluohjelma. GODSENT on pelannut huippujoukkueista ainoastaan G2:ta vastaan, josta tuloksena oli suora 2-0 tappio. cOntact, North ja Copenhagen Flames puolestaan kaatuivat, mutta kaikki vasta kolmen kartan väännön jälkeen. Maailmanlistalla GODSENT on sementoinut paikkansa top-20 sisällä, mutta kyllähän materiaalissa eroa on huomattavasti tier-1 joukkueisiin, kuten vaikkapa juuri FaZe:en.

Veikkausvihje

FaZe on siis joukkueista parempi ja myös tulikuumassa vireessä. Otetaan siten kantaa FaZe:n voittoputken jatkumisen puolesta ja vieläpä suorin 2-0 numeroin. Vulkanbetin mahtikerroin 1.84 kattaa komeasti riskin.

arvostelu ja kokemuksia


Comments