Veikkausvihje

Pitkään odotettu ja useasti siirrettykin UFC 249 otellaan vihdoin varhain sunnuntaina Suomen aikaa. Pääotteluna nähdään Justin GaethjeTony Ferguson, josta löytyy myös oikein mielenkiintoinen peli-idea. Eiköhän Ferguson jälleen voiton ota, mutta Gaethje on jo näyttänyt vaarallisuutensa hurjalla tyrmäysvoimalla. Tämä pakottanee Fergusonin hakemaan voittoa pitemmän kaavan kautta. Fergusonin voitto keskeytyksellä, by submission, onkin erittäin houkutteleva valinta vedonlyöntiin. Parhaan kertoimen 3.50 kohteeseen tarjoaa Olybet.

Ei vielä pelitiliä? Olybet tarjoaa kauttamme kovan avajaistarjouksen uusille pelaajille. Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 100€ saakka klikkaamalla tili auki alta!

Gaethje stunttaa Floridassa

Sattuneista syistä UFC 249 ottelukortti on elänyt alkuvuoden aikana useampaan otteeseen. Alunperin kortin pääotteluna piti olla huima kevyen sarjan titteliottelu Habib Nurmagomedov – Ferguson, mutta matkustusrajoitusten takia Habibia ei Floridassa nähdä. Jacksonvillen VyStar Veterans Memorial Arenassa nähdään kuitenkin illan päätteeksi hieno otatus, kun Fergusonia vastaan asettuu toinen jenkkiottelija Gaethje. Voittajalle on luvassa mestaruusottelu Habibia vastaan.

Vedonlyöntikertoimien valossa Ferguson on melko selvä suosikki ja miksipä ei. Veteraaniottelija hakee jo 13:ta perättäistä voittoaan ja paikkaa ensimmäisessä mestaruusottelussaan. Kokemus varmasti auttaa, 36-vuotias Ferguson ei varmasti lähde aliarvioimaan kovalyöntistä vastustajaansa. Gaethjen yllätyssaumoista on puhuttu laajemminkin, mutta mielestämme juuri Fergusonia vastaan ne ovat sittenkin melko ohuet.

https://twitter.com/ufc/status/1257341988933861378

Gaethjen nuori ura UFC:n puolella on ollut erittäin viihdyttävä, mutta myös vaihteleva. Kuudesta matsista todella kovalyöntinen iskijä on voittanut neljä ja matkalla myös taktiikkapuoli on kehittynyt hurjasti. Gaethjesta on tullut kokemuksen myötä kärsivällisempi. Edelleen miehen vahvin ase on tottakai hurja lyöntivoima ja jos Gaethje matsin voittaa, tyrmäys on jälleen selvästi todennäköisin vaihtoehto.

Ferguson on pitkällä ja komealla urallaan voittanut otteluita kaikin mahdollisin tavoin. Nyt on kuitenkin syytä uskoa, että listaan lisätään uran seitsemäs voitto “by submission”. Kovalyöntistä Gaethjea vastaan Ferguson on pakotettu etenemään konservatiivisemmalla tyylillä, sillä El Cucuy ei halua liiemmin jäädä Gaethjen iskujen tai potkujenkaan alle. Ferguson ei muutenkaan ole koskaan ollut niitä iskunkestävimpiä ottelijoita, joten sitä suuremmalla syyllä riskejä on vältettävä.

Veikkausvihje

Hurjasti painoaan pudottanut Ferguson on sitä vahvemmilla, mitä pidemmälle matsi etenee. Kestävyys tulleekin näkemyksemme mukaan kääntämään ottelun Fergusonin hyväksi. Jos Ferguson selviää odotetusti ottelun alun, kokenut ottelija pystyy melko suurella todennäköisyydellä pakottamaan Gaethjen keskeyttämään. Olybetin todella hyvä kerroin 3.50 onkin erinomainen pelivalinta UFC 249 huippumatsiin.

kertoimet ja bonus


Comments