Veikkausvihje

Valko-Venäjän pääsarjan uusi pelikierros starttaa perjantaina kärkikamppailulla FC Slutsk-Energetik-BGU. Molemmat ovat varsin yllättäviä nimiä taulukon kärkipäässä, mutta peliesitysten perusteella varsinkin kotijoukkueen sijoitus on ihan ansaittu. Iloista ja hyökkäävää peliä pelaavien joukkueiden välillä on kaikki syy uskoa maalirikkaaseen kamppailuun, peleihin nostetaan molempien onnistuminen vähintään kerran. Parhaan kertoimen 1.85 tarjoilee Coolbet.

Ei vielä pelitiliä? Nappaa kympillä 50€ pelirahaa tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti Coolbetilla klikkaamalla tili auki alta!

Viihdeiltamat Haradskilla?

Viime kaudella pitkät pätkät putoamistakin vastaan taistellut FC Slutsk on ollut ehdottomasti kauden suurin positiivinen yllätys Valko-Venäjän Vysshaya Ligassa eli paikallisessa Valioliigassa. Joukkue on pelannut sarjan yleiseen mentaliteettiin nähden lähes hurlumheipeliä ja tehoillut sarjan kovimpaan tahtiin. Slutskin puolustus ei missään nimessä kuulu sarjan pitävimpiin, mutta toisaalta jos maaleja syntyy kahden keskiarvolla ottelua kohden, tässä sarjassa ollaan automaattisesti korkealla.

Viime kierroksen 2-1 voitto Dinamo Minskistä jatkoi Slutskin hienoa taivalta. Samalla se jatkoi myös kauden teemaa, jossa Slutskin otteluissa nähdään osumia molempiin päihin. Matsi oli Slutskin osalta jo kauden seitsemästä ottelusta kuudes, jossa molemmat joukkueet tekevät maalin. Kertaakaan Slutsk ei myöskään ole omaa verkkoaan vielä pystynyt pitämään koskemattomana. Emme pidä sitä erityisen todennäköisenä myöskään perjantaina Stadyen Haradskilla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.22
3.30
3.32
2.25
3.20
3.20
2.18
3.25
3.05

Myös Energetik-BGU aloitti kauden loistavasti, mutta sitten iski pieni alho. Perustasoltaan isäntien tavoin pikemminkin sarjan keskikastiin kuuluva joukkue on tiviistynyt hurjasta viime kaudesta, jolloin joukkue oli  ylivoimaisesti sarjan maalirikkain nippu. Edelleen Energetikistä löytyy silti vaarallisuutta, mistä saatii hyvä näyte viime kierroksella Smolevichia vastaan. Toisaalta sarjan kuuminta hyökkäystä Energetik pystyy ainakaan täysin pysäyttämään, joten maaleja tarvitaan perjantaina mikäli pinnoja mielitään.

Veikkausvihje

Varsinkin FC Slutsk kuuluu ehdottomasti sarjan runsasmaalisimpiin joukkueisiin, eikä myöskään Energetik mikään bussijoukkue ole. Alkukauden tilastojen ja nähdyn perusteella molempien joukkueiden onnistuminen vähintään kerran nousee ehdottomasti yhdeksi kierroksen parhaista peli-ideoista. Coolbetin kova kerroin 1.85 on hyvä valinta perjantain matsiin.


Comments