Veikkausvihje

Suomalaisjoukkue ENCE jatkaa CS:GO Road to Rio -karsintojaan keskiviikkona ranskalaista huippujoukkuetta Vitalitya vastaan. Kyllä näillä kertoimilla lantit on jälleen laitettava ENCE:n puolesta, vaikka niukkana altavastaajana muutosten kourissa oleva suomalaisnippu toki etukäteen on. Arviomme otteluun on kokolailla tasan 60-40 Vitalityn suuntaan, joten 888sportin kärkikerroin 2.60 ENCE:lle tarjoaa pientä etua pitkässä juoksussa.

Uusi pelaaja? 888sport tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka erittäin helpolla kierrätyksellä! Klikkaa tili etuineen haltuun alta.

Panokset katossa

ENCE:n keskiviikon ottelussa Vitalitya vastaan ei ole panoksista pulaa. Loppuvuoden Rion major-turnauksen karsintojen, ESL One – Road to Rio, ensimmäinen vaihe alkaa lähestyä ratkaisuvaiheitaan ja voitot olisivat enemmän kuin tarpeen. Jotta paikka vuoden ainoaan majoriin pysyisi mahdollisuuksien rajoissa, Vitalityn lisäksi olisi kaadettava jatkossa vielä muitakin huippujoukkueita. Mutta ei ole syytä mennä asioiden edelle.

ENCE:n osalta viime aikoina suurimman huomion on kerännyt Elias “Jamppi” Olkkosen liittyminen remmiin ja esiintyminen joukkueen riveissä erittäin lupaavasti heti alusta alkaen. Toki Elisa Invitationalissa vastuskin on paljon heikompaa tasoa, mutta kyllähän “Jamppi” pidemmän päälle tulee ENCE:n tasoa nostamaan. Pelikielto pitää kuitenkin nuorukaisen sivussa näistä karkeloista ja tänään mennään taas “normaalilla” joukkueella  Sami “xseveN” Laasasen liittyessä joukkueessa.

https://twitter.com/ENCE/status/1256902342341021697

Tilanne ei siten ole ENCE:n kannalta lainkaan optimaalinen. Silti suomalaisjoukkue näytti myös tällä kokoonpanolla ihan lupaavia otteita varsinkin sen jälkeen, kun Miikka “suNny” Kemppi otti in-game leaderin roolin haltuunsa. Road to Riossa on tähän asti tullu kaksi voittoa ja kolme tappiota. Tasaisuutta siis edelleen uupuu, mutta hienot voitot fnaticista ja yllättävän laadukkaasta Dignitasista olivat komeaa katseltavaa. Parhaimmillaan ENCE pelaakin aivan erinomaista peliä.

Vitality on perustasoltaan joukkueista laadukkaampi. Joukkue on kuitenkin uudistunut hieman eikä se näissä karsinnoissa ole ollut mielestämme juuri lainkaan ENCE:ä edellä. Joukkueella on kolme voittoa viidestä matsista, mutta näistäkin fnaticia ja compLexityä vastaan sodittiin pitkään ja hartaasti. Ranskalaisten tähtipelaaja Mathieu “ZywOo” Herbaut on tottakai aivan maailman eliittiä, mutta tulitukea ei aina meinaa löytyä. Vitality on ENCE:n tapaan varsin ailahteleva joukkue tällä hetkellä.

Veikkausvihje

Vitality on otteluun pieni suosikki, mutta näillä kertoimilla ENCE on jälleen paras pelivalinta. 888sport tarjoaa ENCE:n voitosta todella kovaa kerrointa 2.60, joka kelpaa vähintään pienenä viihdevetona kupongille. Vertailun vuoksi e-urheilun ykkössivustot Vulkanbet (kerroin 2.42) ja Betway (kerroin 2.40) antavat suomalaisille huomattavasti vaatimattomampia tarjouksia.


Comments