Veikkausvihje

ENCE otti elintärkeän voiton huippujoukkue Vitalitysta ja piti haaveet jatkopaikasta elossa ESL One – Road to Rio karsintaturnauksessa. Lauantaina vastus kovenee entisestään, kun vastaan asettuu maailman tämän hetken ykkösnippu Astralis. ENCE tarvitsee myös tästä matsista voiton, eikä se nykyvireiselle joukkueelle ole mahdoton tavoite. Haetaan kunnon paukkua Zulabetin huippukertoimella 4.20.

Ei vielä tiliä? ZulaBet on uusi vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa Veikkausvihjeet.comin lukijoille muhkeaa 100% vedonlyöntibonusta jopa 200€ saakka. Tarkemmat bonusehdot ja lisätiedot voit lukea ZulaBet-arvostelustamme. Edut saat haltuusi klikkaamalla alta.

ENCE jälleen selkä seinää vasten

ENCE pelasi huiman matsin edellisottelussa Vitalitya vastaan. Omassa kartassaan Miragessa suomalaisjoukkue vei ihan ansaitusti 16-9 voiton ja Vitalityn valitsemassa Nuke:ssa kyyti oli vielä kylmempää, kun kartta kirjattiin ENCE:n nimiin murskaavasti 16-6. Tuore in-game leader Miikka “suNny” Kemppi pelasi parhaan matsinsa uudessa roolissaan ja myös tutumpi sankari ALeksi “allu” Jalli oli “godmodessa”. Heikkoa lenkkiä joukkueesta ei löytynyt ja ottelu olikin parasta ENCE:ä pitkään aikaan.

Tilanne ESL One – Road to Rion Euroopan A-lohkossa on silti edelleen suomalaisten kannalta haastava, Astralis olisi kaadettava. Toisaalta maailman ykkösjoukkueena rankingissa majailevalla Astraliksella ei sinänsä isommin enää pelattavaa ole. Joukkue on varmistanut paikkansa lohkon kahden parhaan joukossa yhdessä ruotsalaisen NiP:n kanssa. Toki pientä lisää palkintorahoihin ja RMR-pinnoihin lohkovoitolla saa. Toki omissa käsissä Astraliksella ei enää lohkovoitto ole, vaikka ENCE viimeisessä matsissa kaatuisikin.

Astralis on ollut tässä karsintaturnauksessa ihan vakuuttava. Tanskalaisjoukkue on voittanut yhtä vaille kaikki matsinsa, fnatic oli toisessa ottelussa parempi. Lohkon huippumatsissa NiP kaatui tiukasti 2-1 ja lohkon ns. heikommat joukkueet ovat kaatuneet melko vaivatta. Ei ole sattumaa, että tasainen ja laadukas Astralis on ollut maailman ykkönen tai aivan sen tuntumassa jo pitkään.

Veikkausvihje

Astralis olisi suosikki mitä tahansa joukkuetta vastaan maailmassa ja sitä se on tottakai myös ENCE:ä vastaan. Ero ei kuitenkaan ole etukäteen ihan niin iso, kuin mitä vedonlyöntikertoimet ennakoivat. ENCE:llä ei ole mitään hävittävää ja viime pelin perusteella pelikin on huippukuosissa. Astraliksesta ei heikkoa lenkkiä löydy, mutta parhaimmillaan ENCE:n huipputaso on jopa korkeammalla.

Haetaan kunnon yllätystä ja nostetaan vihjeeksi ENCE:n voitto Zulabetin huippukertoimella 4.20.


Comments