Veikkausvihje

Valko-Venäjän pääsarja tarjoaa sunnuntaille potentiaalisesti erittäin viihdyttävän matsi, kun hallitseva mestari Dinamo Brest isännöi Minskin Dinamoa. Ehdottomasti paras pelivalinta löytyy molempien joukkueiden osumisesta maaliin vähintään kerran. BTTS (Both teams to score) nostetaan vihjeeksi Coolbetin mahtikertoimella 1.87.

Ei vielä pelitiliä? Nappaa kympillä 50€ pelirahaa tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti Coolbetilla klikkaamalla tili auki alta!

Alisuorittajat viihdyttävät?

Sekä hallitseva mestari Dinamo Brest että toinen Dinamo, pääkaupunki Minskin sellainen, ovat olleet alkukauden osalta odotettuja vaisumpia. Erityisesti mestarijoukkue Dinamo Brest aloitti sesongin todella vaisusti, mutta viime viikkoina on ollut jo merkkejä paremmasta. Ei kotijoukkue materiaalinsa puolesta todennäköisesti mestaruudesta tällä kaudella pelaa, mutta sarjan ylempää kastia se on ehdottomasti.

Viime kierroksen hieno vierasvoitto Belshinasta antaa varmasti isännille lisää uskoa omaan tekemiseen. Maalinteko ei ole ollut Dinamo Brestin ongelma alkukaudestakaan, mutta vuotava puolustus on. Kolmessa neljästä Brestin kotimatsista molemmat joukkueet ovat tehneet maalin tai maaleja. Cupin finaaliin joukkueen lopulta vienyt vierasottelu Shakhtyor Soligorskia vastaan oli myös hyvä esimerkki Brestin tilasta. 4-2 vierastappioon päättynyt matsi oli yhtä hurlumheita alusta loppuun.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.16
3.24
3.53
nordicbet logo
2.10
3.30
3.50
2.16
3.25
3.05
2.05
3.35
3.35
2.05
3.25
3.25

Minskin Dinamo puolestaan on hyvin samantyylinen joukkue. Maaleja kyllä syntyy melko hyvin, mutta varsinkin vierasmatseissa oman maalin pitäminen puhtaana tuntuu täysin mahdottomalta. Materiaalinsa puolesta joukkue on meidän papereissamme sarjan ylempää keskikastia, joten alkukauden osalta voidaan myös minskiläisten osalta puhua pettymyksestä. Tulivoimaista Brestiä vastaan hutera vierasjoukkueen alakerta on jälleen kerran todella kovilla. Isäntien tavoin jo kymmenen maalia tällä kaudella iskenyt hyökkäys tarjoaa kuitenkin saumat taistella ainakin yhdestä pisteestä.

Veikkausvihje

Kahden runsasmaalisen joukkueen otteluun molempien onnistuminen maalinteossa on selkeästi paras pelivalinta. Kummankaan puolustus ei vakuuta, mutta maalipaikkoja molemmat luovat ihan mukavasti. Näistä lähtökohdista Coolbetin kärkikerroin 1.87 on ehdottomasti pelin arvoinen kohde sunnuntaille.


Comments