Veikkausvihje

Borussia Dortmund ja Schalke iskevät yhteen lauantaina Saksan Bundesliigan palatessa tositoimiin. Pitkä tauko syö varmasti hieman joukkueiden tehoja ja Schalke on jo valmiiksikin erittäin matalamaalinen joukkue. Ottelun “underit” tarjoavatkin erittäin houkuttelevia vedonlyöntipaikkoja. Odotusarvoltaan paras valinta on Vulkanbetin huippukerroin 1.73 alle 3 maalille.

Ei vielä tiliä? Vulkanbet on e-urheilun koti, mutta tarjolla on paljon muutakin! Tässäkin ottelussa kertoimet ovat markkinoiden kärkeä. Alkuun pääsee lisäksi mukavasti kauttamme tarjolla olevalla 100% bonuksella 50€ saakka. Lisätietoa Vulkanbetista ja bonuksesta voit lukea arvostelustamme.

Kausi uudestaan käyntiin

Huippufutiksen ystäville koittaa vihdoin aikainen joulu, kun reilut pari kuukautta keskeytyksissä ollut Saksan Bundesliiga palaa tositoimiin. Uuden “aikataulun” mukaan kausi kestää kesäkuun lopulle ja joukkueilla on pääosin pelaamatta yhdeksän ottelua. Kotijoukkue Borussia Dortmund on vielä vahvasti taistelemassa jopa mestaruudesta. Bayern on neljä pinnaa edellä, muttei missään nimessä saavuttamattomissa. Schalke puolestaan on tällä hetkellä viimeisessä europaikassa kiinni. Panosta piisaa siis molemmilla.

Dortmund oli ennen taukoa sarjassa varsin mukavassa iskussa ja erittäin selkeä suosikki se on myös tähän otteluun. Lucien Favren miehistö on myös iskenyt kauden mittaan varsin paljon maaleja, mutta silti joukkue on hieman aiempaa passiivisempi tapaus. Tai paremminkin aiempaa tasapainoisempi. “Vanhan hyvän ajan” hurlumhei-Dortmundia on nähty tällä kaudella paljon aiempaa harvemmin. Toisaalta joukkue on ollut maalien suhteen jopa hieman onnekas, puhtaasti tilastojen valossa Dortmundilla ei “kuuluisi” 68 tehtyä osumaa olla.

https://twitter.com/BVB/status/1259113413009182723

Schalke puolestaan oli melkoisessa vapaapudotuksessa ennen taukoa. Toisaalta joukkue ei materiaalinsa puolesta ihan näin korkealla edes kuulu, joten sikäli valuminen taulukossa on aivan oikeutettua. David Wagner on jälleen tehnyt loistavaa työtä joukkueensa puolustuspelin kanssa ja Schalkea vastaan onkin vaikea tehdä maaleja. Toisaalta vierailta ei myöskään löydy kovin paljoa tulivoimaa, joten tiivis puolustaminen on elinehto.

Veikkausvihje

Vedonlyöntimarkkinat odottavat ottelusta varsin runsasmaalista, mutta me rohkenemma olla eri mieltä. Pitkä tauko näkynee isäntien otteissa ainakin jossakin määrin, mikä laskee maaliodottamaa. Schalke on myös erittäin hankala joukkue ohitettavaksi ja vieraskentällä pelisuunnitelma on vielä pykälän passiviisempi.

Vähämaalinen kotivoitto on todennäköisin lopputulema ja alle 3 maalia erinomainen valinta vedonlyöntiin. Vulkanbet tarjoaa kohteeseen markkinoiden aivan huippua olevan kertoimen 1.73.

arvostelu ja kokemuksia


Comments