Veikkausvihje

Suomalaisjoukkue ENCE päättää tiistaina ESL One – Road to Rio karsintaturnauksen ottelulla Copenhagen Flamesia vastaan. Lupaavasti esiintyneelle ENCE:lle sijoista 9-10 pelaaminen on tottakai pettymys, eikä vastuskaan ole heikko. Tiedossa voi hyvin olla odotuksia tasaisempi matsi, pidämme kolmeen karttaan venymistä jopa todennäköisempänä vaihtoehtona. Unibetin kärkikerroin 2.10 otetaan siis talteen jo hyvissä ajoin.

Uusi pelaaja? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti ja antaa vielä kaupantekijäisiksi 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili etuineen auki alta.

Nousuvireiset vastakkain

ENCE lopettaa siis Rion major-turnauksen avauskarsinnan pudotuspelien ulkopuolella. Lohkossa tuli lopulta kolme voittoa ja neljä tappiota, kun viikonloppuna maailman ykkösnippu oli lopulta niukasti parempi kartoin 2-1. ENCE tappeli tuossakin matsissa kuitenkin lähes tasapäisesti maailman kärjen kanssa, joten parannusta on tapahtunut huomattavasti kevään kääntyessä kesää kohti.

Samaan 3 voittoa – 4 tappiota päätyi toisessa Euroopan lohkossa myös tämän ottelun vastus Copenhagen Flames. Vahvaa nousua tekevä tanskalaisjoukkue kiusasi kuitenkin tappiomatseissakin “isompiaan” varsin laadukkaasti. AWP-tykki Asger “Farlig” Jensenin johdolla tanskalaiset nappasivat karttavoiton niin G2:ta, GODSENT:ä, FaZe:a ja sunnuntaina mousesportsia vastaan. Hieman paremmalla onnella ja/tai viimeistelyllä jopa paikka pudotuspeleissä olisi ollut ihan realismia. Tämä kertoo siitä, kuinka hyvästä joukkueesta puhutaan.

https://twitter.com/farligcs/status/1259598545201639426

ENCE lähtee viimeiseen otteluunsa suosikkina, muttei ehkä ihan niin suurena kuin mitä kertoimet väittävät. Hieman isompi nippu karsintapisteitä ja palkintorahaa kiinnostaa varmasti, mutta eihän tässä matsissa totuuden nimissä valtavista panoksista pelata. Kovassa nousukiidossa oleva Copenhagen Flames varmasti syttyy tähänkin otteluun täysillä, mutta miten on ailahtelevasti esiintyneen ENCE:n laita?

Veikkausvihje

Perustasoltaan ENCE on luonnollisesti parempi kuin toistakymmentä sijaa HLTV:n rankingissa alempana oleva tanskalaisjoukkue. Flames on kuitenkin jo näyttänyt, että nykyvireessään se pystyy kiusaamaan ketä tahansa. Flamesin ottelut ovat olleet pääosin pitkiä kamppailuja, eikä joukkue ole hävinnyt suoraan kahdessa kartassa aikoihin.

Nostetaan veikkausvihjeeksi tämänkin matsin venyminen “decideriin”. Yli 2.5 karttaa siis kupongille Unibetin huippukertoimella 2.10.

vedonlyönti voitontehostus


Comments