Veikkausvihje

Keskiviikkona on luvassa todellista CS:GO-herkkua, kun maailman ykkösjoukkue Astralis kohtaa niin ikään maailman ehdottomaan kärkeen kuuluvan G2:n. Astralis on suosikki, mutta G2 omaa ehdottomasti yllätyssauman. Peleihin nostetaankin eurooppalainen sekajoukkue Vulkanbetin huimalla kertoimella 3.38.

Ei vielä tiliä? Vulkanbet on e-urheilun koti! Valtava kohdevalikoima, hyvät kertoimet ja jatkuvat live streamit tekevät Vulkanbetista selkeän ykkössivuston e-urheiluun. Alkuun pääsee mukavasti kauttamme tarjolla olevalla 100% bonuksella 50€ saakka. Lisätietoa Vulkanbetista ja bonuksesta voit lukea arvostelustamme.

Yläkaavio käyntiin

Loppuvuodesta järjestettävän Rion majorturnauksen ensimmäinen karsintaturnee lähestyy ratkaisujaan. ESL One – Road to Rio titteliä kantavan turnauksen Euroopan lohkot ovat olleet tasokasta CS:GO:ta, mutta erojakin on syntynyt. Tanska mahtijoukkue Astralis vei lopulta A-lohkon ykköstilan nimiinsä, tosin tasapistein ruotsalaisen NiP:n kanssa. B-lohkosta yläkaavioon selvisivät lohkovoittaja FaZe ja tässä matsissa nähtävä G2. Kaikki hyvin tuttuja nimiä maailman ehdottomalta huipulta.

Astralis lähtee otteluun suosikkina, kuten se lähtisi mitä tahansa joukkuetta vastaan maailmassa. Maailman ykkösnippu on viihtynyt joko kärjessä tai aivan sen tuntumassa jo vuosikausia, mikä on nopeasti muuttuvassa nuoressa lajissa melkoinen suoritus. Laaja materiaali laajenee jatkossa entisestään, kun joukkue ilmoitti viimeisimpänä kiinnityksenään napanneensa riveihin hieman sivuraiteelle ajautuneen  Jakob “JUGi” Hansenin. AWP-pelaaja on jo seitsemäs peluri Astraliksen rosterissa ja lisävahvistuksistakin huhutaan. Tanskalaisten valtakausi ei vaikutakaan loppuvan ihan pian.

https://twitter.com/astralisgg/status/1260123455858585600

Silti ainakin tähän otteluun haastaja G2 nousee mielestämme oivalliseksi peli-ideaksi. Lohkossa joukkue voitti neljä matsia ja hävisi kolme, mikä ei sinänsä ole mitenkään erityisen häikäisevä tulos yhdelle maailman eliittiryhmistä. Ranskalaisjoukkue on kuitenkin erittäin tasainen ryhmä, jolle ei juuri heikkoja päiviä tule. Voisikin puhua vaikkapa “köyhän miehen Astraliksesta”, joskin tuo arvonimi aliarvostaa HLTV:n rankingissa tällä hetkellä sijalla kuusi olevaa huippuryhmää.

Veikkausvihje

Astralis on ottelun suosikki, mutta näissä maailman ehdottoman huipun jäsentenvälisissä erot eivät lopulta kuitenkaan ole kovin suuret. ENCE oli lähellä yllättää Astraliksen lohkon viimeisessä matsissa ja G2 on tätä nykyä vielä paljon kovempi tekijä.

Kyllä G2 tämän matsin nimiinsä vie varovaisestikin arvioiden noin kerran kolmesta. Siihen nähden Vulkanbetin mahtikerroin 3.38 on ohittamaton tarjous.

arvostelu ja kokemuksia

 


Comments