Veikkausvihje

RB Leipzig pelaa isoista asioista lauantaina kotikentällään Freiburgia vastaan. Pysyminen mestaruustaistossa vaatisi ehdottomasti voittoa melko keskinkertaisesta Freiburgista. Jos isäntien otteissa ei tauon jäljiltä oleellista ruostetta ole, tavoitteen pitäisi myös toteutua. Otetaan vihjeeksi pieni näkemysveto kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitolla, jolle Mr Green tarjoaa hienoa kerrointa 1.91.

Uusi pelaaja? Legendaarinen Mr Green tarjoaa kauttamme ensitallettajille ilmaisvedon jopa 100€ saakka. Nappaa omasi talteen alta.

Punahärkien jahti jatkuu

Melko tuore Bundesliigaseura RB Leipzig on ollut kauden ehdoton valopilkku sarjassa. Joukkue on loppurutistukseen lähdettäessä kolmosena ja puhtaasti peliesitysten perusteella ero sarjakärki Bayerniin voisi olla pienempikin kuin nykyinen viisi pinnaa. Die Roten Bullen on takonut maaleja liukuhihnalta huippukärki Timo Wernerin johdolla.

Toisaalta isäntien luotsi Julian Nagelsmann on samalla luonut joukkueelleen erinomaisen puolustussapluunan. Leipzig on yhdessä Bayernin kanssa päästänyt omiin vähiten maaleja, vain noin yhden per ottelu. Tällä tilastolla on Bundesliigassa hyvä tavoitella menestystä.

Tauko saattoi itse asiassa tulla kotijoukkueelle ihan hyvään saumaan. Pientä väsymystä oli havaittavissa niin Wolfsburgia kuin Leverkusenia vastaan, puhuttamakaan siitä että nyt on ollut aikaa myös toipilailla parannella itseään. Tauon aiheuttama ruoste peliesityksissä on yleinen spekuloinnin aihe, mutta mielestämme Leipzigin tilanne on jopa maaliskuuta parempi.

https://twitter.com/RBLeipzig_EN/status/1258421582344581120

Freiburgin kausi on kokonaisuutena ollut varsin kelvollinen, onhan Christian Streich’n miehistö edelleen sarjassa tukevasti keskikastissa. Ennen taukoa meno oli kuitenkin varsin vaisua ja pientä taantumaa voi odottaa myös loppukaudelle. Peliesitykset eivät missään vaiheessa ole ihan vastanneet hyvää pistetahtia ja ainakin meidän papereissamme joukkue on pikemminkin potentiaalinen valuja sarjassa.

Freiburg elää lähinnä puolustuspelin varassa, tulivoimaa ei vierailta juuri löydy. Erityisesti vieraissa on ollut todella hankalaa, edellisestä 10 vierasmatsistaan sarjassa joukkue on voittanut vain yhden ja hävinnyt viisi. Vaikka lauantaina Saxonylla pelataan tyhjille katsomoille, haaste on silti keskimääräistä paljon kovempi.

Veikkausvihje

Me otamme kantaa suosikin puolesta. RB Leipzig on todella paljon laadukkaampi joukkue ja taistelee jopa kannusta. Tuskin maaleja sylkevä hyökkäys tauonkaan jälkeen niin syväjäässä on, etteikö Freiburg kaatuisi. Nostetaan vihjeeksi vähintään kahden maalin kotivoitto Mr Greenin oivalla kertoimella 1.91.


Comments