Veikkausvihje

ESL One – Road to Rio CS:GO karsintaturnaus huipentuu perjantaina yläkaavion osalta Astraliksen ja FaZe:n huippumatsiin. Astralis on jälleen pieni suosikki, mutta tälläkin kertaa houkuttelevimmat pelivalinnat löytyvät maailman ykkösnippua vastaan. FaZe on tässä turnauksessa ollut jopa vakuuttavampi ja ansaitsee ehdottomasti pienen pelin osakseen Olybetin huippukertoimella 2.85.

Ei vielä pelitiliä? Olybet tarjoaa kauttamme kovan avajaistarjouksen uusille pelaajille. Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 100€ saakka klikkaamalla tili auki alta!

Yläkaavio huipentuu

Ensimmäinen Rion loppuvuoden major-turnaukseen pisteitä kartuttava karsintaturnaus alkaa lähestyä ratkaisuhetkiään. Perjantaina pelataan sekä ylä- että alakaavion finaalit. Kaavion yläosan viimeisessä ottelussa kohtaavat tanskalainen Astralis sekä sekajoukkue FaZe. Voittajalle on luvassa paikka turnauksen Grand Finaliin, häviäjäkin saa vielä uuden sauman päästä turnauksen viimeiseen otteluun “lohdutusfinaalin” kautta.

Me hyppäsimme G2:n kelkkaan Astralista vastaan jo edellisottelussa. Tulos oli laiha, sillä ranskalainen G2 ei ensimmäisenä karttana pelatun Vertigon alkupuolta lukuunottamatta oikein päässyt pelinsä päälle. Toisaalta Astraliksen perusvarma ja lähes virheetön tekeminenkin vaikeutti tottakai ranskalaisten tekemistä. G2:n saumat olisivat olleet juuri omassa kartassaan Vertigossa ja mahdollisesti ratkaisevassa Dust2:ssa, mutta jälkimmäistä ei tällä kertaa tarvittu.

Heikkoa lenkkiä ei Astraliksesta löydy ja ainakin AWP-virtuoosi Nicolai “device” Reedtzin johdolla riveissä on myös ehdotonta huipputaitoa. Silti Astraliksen peli perustuu nimenomaan loistavaan tiimipelaamiseen. Ja miksipä ei, joukkuepelihän on kyseessä.

Sekajoukkue FaZe on ollut erittäin vakuuttava tässä turneessa. Lohkovaiheessa joukkue oli ainakin meidän silmäämme ja tilastojenkin valossa kaikkein paras. Seitsemän voittoa yhtä monesta ottelusta kierroseroituksella +76 on melkoista tykitystä. Yläkaavion välierässä joukkue kampesi kumoon ruotsalaisen NiP:n niukasti 2-1. Ottelu oli erittäin tasainen ja kaikkiaan pelattiin hurjat 107 kierrosta, mutta lopulta paineen alla  Nikola “NiKo” Kovačin miehistö tuli ulos voittajana. Eiköhän tuosta matsista aikamoinen boosti saada mukaan myös yläkaavion finaaliin.

FaZe on tämän ESL One – Road to Rio turnauksen myötä kasvanut joukkueena selvästi aiempaa paremmaksi. Tulitukea tulee nyt laajemmalta rintamalta ja erityisesti Marcelo “coldzera” David on turnauksen myötä nostanut osakkeitaan hurjasta. FaZe on huipputaitava joukkue, mutta tasaisuutta ei vielä ole ihan samassa määrin kuin vaikkapa juuri Astraliksella. Tämä on selvästi nähtävissä toki myös matsin kertoimissa.

Veikkausvihje

Astralis vaikuttaa jälleen hieman yliarvostetulta. Vihjeeksi nostetaan FaZe, jolle Olybet tarjoaa todella kovaa kerrointa 2.85.

kertoimet ja bonus


Comments