Veikkausvihje

Werder Bremen – Bayer Leverkusen päättää Bundesliigan ensimmäisen tauon jälkeisen kierroksen maanantaina. Leverkusen on suosikki, mutta epätoivoisesti putoamista vastaan taisteleva Werder Bremen ei ole niin huono kuin mitä kertoimet väittävät. Ennakoitua tasaisempaan matsiin paras pelivalinta löytyy useammin kuin kerran neljästä toteutuvasta tasapelistä. Coolbetin huippukerroin 4.10 napataan siis talteen välittömästi.

Ei vielä pelitiliä? Nappaa kympillä 50€ pelirahaa tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti Coolbetilla klikkaamalla tili auki alta!

Werder lähes pakkovoiton edessä

Kotijoukkue Werder Bremenille pakkotauko saattoi tulla hyvään rakoon. Pahaan tappioputkeen ajautunut joukkue onkin loppukauden osalta siinä tilanteessa, että pinnoja pitäisi alkaa kerätä lähes joka ottelusta. Erityisesti kotimatseissa tappioihin ei enää ole varaa. Isäntien kovaa urakkaa helpottaa pikkiriikkisen se, että plakkarissa on yksi rästipeli muihin putoamistaistelussa oleviin joukkueihin verrattuna.

Isännille lisämurhetta tuo kuitenkin Davy Klaassenin korttitilin täyttyminen ennen taukoa, mikä pitää miehen sivussa tästä matsista. Toinen runkomies Niclas Füllkrug on sivussa koko loppukauden polvioperaation vuoksi, mutta muuten kotijoukkue on pääosin terve. Bremenin suurin murheenkryyni on ollut kauden mittaan vuotava puolustus ja nyt Niklas Moisanderin edustamalla alakerralla olisikin tuhannen taalan tilaisuus nostaa osakkeitaan.

https://twitter.com/werderbremen_en/status/1260994760732553216

Vieraaksi saapuva Bayer Leverkusen taistelee puolestaan vahvasti europaikoista, Mestarien Liiga on tälläkin kaudella Peter Boszin joukkueelle täyttä realismia. Lähtökohdat loppukauteen ovat sinänsä ihan lupaavat, sillä ainoastaan nilkkavammasta kärsivä Kevin Volland on tällä hetkellä sivussa kokoonpanosta. Erityisesti keskikentällä Bosz kärsii jopa runsaudenpulasta.

Vedonlyöntikertoimissa Leverkusen on asetettu kuitenkin jo turhankin suureksi vierassuosikiksi. Epätoivoinen Werder Bremen ei ole kotonaan helppo vastus, vaikka tyhjille lehtereille otellaankin. Ehkäpä paineeton kattila on jopa etu valtavien paineiden alla normaalisti pelaavalle kotijoukkueelle?

Veikkausvihje

Tasapeli ei olisi kummallekaan joukkueelle katastrofi ja oudot olosuhteet nostavat mielestämme myös hitusen tasatuloksen todennäköisyyttä. Niin tai näin, emme mitenkään näe kuinka pistejakoon ei päädyttäisi useammin kuin kerran neljästä. Risti peleihin Coolbetin kärkikertoimella 4.10.

 


Comments