Veikkausvihje

Allsvenskanin toinen pelikierros tauon jälkeen jatkuu keskiviikkona huippumatsilla AIK – Norrköping. Kotietu on normaalia pienempi, mutta kyllä laadukas “Gnaget” silti näillä kertoimilla peleihin nousee. 888Sportin huippukerroin 2.48 kotivoitosta on hieno tarjous.

Ei vielä tiliä? 888sport hemmottelee uusia pelaajia 100% / 100€ vedonlyöntibonuksella! Klikkaa etusi talteen alta.

Friends Arenalla toinen kierros käyntiin

Ruotsin jalkapallon pääsarjan Allsvenskanin toinen pelikierros käynnistetään huippumatsilla, kun AIK ja Norrköping iskevät yhteen Tukhoman Friends Arenalla. Mitalitaistoon povatut joukkueet aloittivat molemmat kautensa voitolla.

Matsissa on suurella todennäköisyydellä jälleen tarjolla myös suomalaisväriä, kun kotijoukkueen vauhdikas keskikenttäpelaaja Saku Ylätupa vaikuttaa vihdoin murtautuneen AIK:n aloituskokoonpanoon. Huippulahjakas ylätupa pelasi sunnuntain sarja-avauksessa reilut 80 minuuttia ja esiintyi ihan kelvollisesti. AIK otti avausmatsissaan 2-0 vierasvoiton Örebrosta, joten tuskinpa päävalmentaja Rickard Norling isommin lähtee muutoksia tekemään.

Myös vieraaksi saapuva Norrköping avasi kauden voitokkaasti. Heikkoa Kalmaria vastaan joukkue oli kuitenkin yllättävän tiukilla kotimatsissaan. Peliä Norrköping vei ja puolittaisia paikkojakin loi sekä otti lopulta myös kolme pinnaa Christoffer ”Totte” Nymanin toisen jakson maalilla. Pelillisesti Norrköpingin avaus jätti kuitenkin paljon toivomisen varaa.

AIK jatkaa voitokkaasti?

Sekä AIK ja Norrköping kuuluvat aivan kuumimman kärjen takana siihen Allsvenskanin haastajaosastoon, jolle kaiken mennessä nappiin mikä tahansa on mahdollista. AIK on joukkueista hieman laadukkaampi ja avausotteluiden perusteella myös karvan paremmassa iskussa.

Joukkueet ovat sarjan peruskalustoa ja pelanneet viime vuosina tiuhaan vastakkain. Kotivoitot ovat olleet tässä(kin) otteluparissa valttia, yli joka toinen matseista on kotijuhliin päättynyt. Koronatilanteen aiheuttamat tyhjät katsomot toki kotietua hieman laimentavat, mutta tämä on selkeästi sisällä jo myös vedonlyöntikertoimissa.

Molemmat joukkueet kuuluvat puolustuksen osalta sarjan tiiviimpään kastiin. Mitään maalijuhlia Friends Arenalla tuskin onkaan keskiviikkona luvassa. Tämän ottelun voittamiseen ei välttämättä yhtä maalia enempää tarvita.

Kotijoukkue AIK nousee nykykertoimilla ihan mielenkiintoiseksi hauksi. Joukkue on kaksikosta laadukkaampi ja nähdyn perusteella myös valmiimpi uudelleen alkaneeseen kauteen.

Kokoonpanot

AIK:n mahdollinen avaus: Haugaard; Melki, Tihi, Mets; Hussein, Larsson, Ofori, Ylätupa, Asani; Abraham, Goitom

Norrköpingin mahdollinen avaus: Pettersson; Castegren, Lauritsen, Dagerstal, Gerson; Thern, Smith, Sema; Haksabanovic, Nyman, Levi

888 banneri talletusbonus 100€


Comments